Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Kunstroute IJsselmonde

Wederom een succes!

Op zaterdag 25 september vond de tweede editie plaats van de Kunstroute IJsselmonde. Deze dag hebben 45 kunstenaars hun werk gepresenteerd op 19 locaties in de deelgemeente IJsselmonde. Initiatiefneemster Lia Opmeer heeft er samen met de werkgroep weer voor gezorgd dat elke kunstenaar een mooie plek kreeg om zijn of haar werk te exposeren. Bezoekers genoten op de diverse locaties van schilderijen, tekeningen, glas en lood, sieraden, fotografie, sculpturen, glaskunst, keramiek en mozaïek. Ondanks af en toe een regenbui heeft elke locatie gemiddeld 100 bezoekers ontvangen.

Op www.kunstrouteijsselmonde.nl treft u een impressie aan van deze dag. Op deze website kunt u zich ook alvast aanmelden als deelnemer voor volgend jaar (onder het kopje Informatie)

De kunstroute is een initiatief van kunstenares Lia Opmeer. Het doel is om kunstzinnige talenten (professionals en amateurs) uit IJsselmonde samen te brengen op één dag en hun deuren te openen voor publiek. Op die manier draagt de kunstroute bij aan het tot stand brengen van contacten tussen wijkbewoners en kunstenaars uit de deelgemeente IJsselmonde.