Politie Gelderland-Zuid

Agent in burger gestolen waar aanbieden

Nijmegen, 12-10-2010 o Maandagmiddag rond twee uur liep een agent in zijn vrije tijd door het centrum van Nijmegen toen hij onverwacht spullen aangeboden kreeg. De man die hem dit aanbood werd kort daarna aangehouden op verdenking van heling of diefstal en had niet door dat hij met een agent te maken had.

De agent werd op de hoek van de Smetiusstraat met de Bloemenstraat door een man aangesproken die met twee mannen aan de overkant van de straat stond. De agent liep op de man af omdat hij vermoedde dat hij hen kende. De man bood hierop de agent in een plastic tas drie MP3 spelers te koop aan.

Legitimeren
Toen de agent vroeg waar de bonnetjes waren en waar de spullen vandaan kwamen, kreeg de agent het vermoeden dat deze van diefstal of heling afkomstig waren. De agent legitimeerde zich en hield de man, van 26 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, op verdenking van diefstal of heling aan. De man werd naar het hoofdbureau van de politie gebracht en in verzekering gesteld. Naar de man en de gestolen waar die in beslag zijn genomen, wordt een onderzoek ingesteld. (13)

Laatst gewijzigd 12-10-2010 14:05 | © Regio Gelderland-Zuid |