Vastgoedmarkt.nl vernieuwd

12/10/2010 14:23

SDU Uitgevers b.v.

PERSBERICHT Den Haag, 12 oktober 2010

De website van Vastgoedmarkt (www.vastgoedmarkt.nl), het medium voor de vastgoedprofessional, is geheel vernieuwd.

Krant , website en e-mailnieuwsbrief nu in één lijn

Krant, website en de dagelijkse e-mailnieuwsbrief zijn vanaf nu met elkaar in één lijn. Die wens bestond al langer en is nu gerealiseerd. Alle informatie voor de vastgoedprofessional is nu te vinden op 1 website.

Verbeterde website

De website kent een verbeterde navigatie en 'look and feel'. Er is een nieuwe pagina Beurskoersen toegevoegd en is er ruimte voor zogenaamde Whitepapers. Abonnees kunnen voortaan gemakkelijk artikelen zoeken en lezen in het nieuwe Digimagazine. Elke Vastgoedmarkt is voortaan op deze wijze digitaal te raadplegen. De website kent verbeterde mogelijkheden voor het delen van content via 'social networks' en biedt ruimere mogelijkheden om te zoeken in de Bedrijvengids van Vastgoedmarkt Profiel; de digitale adressengids voor commercieel onroerend goed.

Meer over Vastgoedmarkt

Vastgoedmarkt is het medium voor de vastgoedprofessional en wordt uitgegeven door Sdu Uitgevers. Vastgoedmarkt bestaat uit krant, website, dagelijkse e-mailnieuwsbrief, data, tools en events. Vastgoedmarkt verschijnt maandelijks in een oplage van ruim 10.000 exemplaren en bereikt ruim 25.000 vastgoedprofessionals. De website trok in de maand september 60.000 bezoeken en 200.000 pageviews. De dagelijkse e-mailnieuwsbrief gaat naar ruim 3.000 beslissers.





http://www.vastgoedmarkt.nl