Genomineerden Beste Leerbedrijf en Beste Praktijkopleider bekend

12/10/2010 15:07

SH&M

Ook dit jaar organiseert SH? weer de verkiezing Beste Leerbedrijf en Beste Praktijkopleider in de hout- en meubelbranche. De leerbedrijven en praktijkopleiders zijn dit jaar genomineerd door de SH? opleidingsadviseurs.

De opleidingsadviseurs zijn echte kenners wanneer het gaat om de kwaliteit van erkende leerbedrijven. De adviseurs hebben regelmatig contact en komen bij alle ruim 3.000 leerbedrijven over de vloer. Zij zijn dus de aangewezen personen om te beoordelen welk bedrijf hoog scoort op de criteria leerling, praktijkopleider, investering in opleiden, innovatie en samenwerking en relatie met de omgeving. De praktijkopleiders worden beoordeeld op de criteria deskundigheid, stimulator en inspirator en organisatorisch vermogen.

Voor de verkiezing Beste Leerbedrijf in de hout- en meubelbranche zijn genomineerd:

Heesen Yachts te Oss

Octo-Plus te Grou

L.P. van Vliet B.V. te Bergschenhoek

Voor de verkiezing Beste Praktijkopleider in de hout- en meubelbranche zijn genomineerd:

Paul Cardol - Heesen Yachts te Oss

Wim Schakelaar - Böhmer Project BV te Dronten

Cees de Bie - Timmerfabriek Gebrs Bos BV te Goudriaan

Ook dit jaar worden de winnaars gekozen door een deskundige jury. De jury van 2010 bestaat uit Marc van Zuidam van de Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten, Frans Veringa van HMC mbo vakschool, Katja Jonker van de Centrale Bond van Meubelfabrikanten en Heleen de Boer van FNV. De jury bezoekt eind oktober alle genomineerde leerbedrijven en praktijkopleiders. De uitslag wordt bekend gemaakt op dinsdag 2 november tijdens de SH? Praktijkleerdag in IJsselstein.

SH? nomineert ook dit jaar de winnaar van de verkiezing Beste Leerbedrijf en Beste Praktijkopleider voor de landelijke verkiezing van het ministerie van OCW. Deze verkiezingen worden georganiseerd door Colo, de vereniging van samenwerkende kenniscentra. De criteria voor de verkiezingen zijn opgesteld door Colo en worden door alle 17 kenniscentra gehanteerd.