Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 12-10-2010

Politie onderzoekt toedracht verkeersongeval
.
SPRANG-CAPELLE: Vanmorgen heeft een verkeersongeval plaats gevonden op de A-59, nabij de afslag naar de Midden Brabantweg. Een 58-jarige man uit Loon op Zand kwam met zijn personenauto in aanrijding met een vrachtauto bestuurd door een 42-jarige man uit Emmen. Beide bestuurders raakten gewond. Vermoedelijk heeft het ongeval plaats gevonden omdat de bestuurder van de personenauto onwel raakte.

Uit het eerste onderzoek maakt de politie op dat de personenauto op de linkerrijstrook reed en bezig was de vrachtauto in te halen. De politie houdt er rekening mee dat de bestuurder van de personenauto onwel is geworden en met zijn rechterzijkant tegen de cabine van de vrachtauto is gebotst en vervolgens voor de vrachtauto langs, links tegen de vangrail tot stilstand is gekomen. De bestuurder van de personenauto was buiten bewustzijn geraakt en werd door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd. Hij is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Hij is daar inmiddels bijgekomen. De bestuurder van de vrachtauto werd ook naar het ziekenhuis vervoerd, hij mocht na behandeling naar huis. Een verkeersongevallenanalist heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld.

Arrestatie na vernieling in Geertruidenberg

GEERTRUIDENBERG: De politie heeft maandagavond omstreeks 19.00 uur op de Markt op aanwijzing van getuigen een 25-jarige man uit
Raamsdonksveer aangehouden ter zake vernieling. De politie ging ter plaatse na een melding dat een dronken man met fietsen aan het gooien was. Ook zou hij tegen passerende auto's geschopt hebben. Een 78-jarige man uit Geertruidenberg deed aangifte. Hij verklaarde dat de verdachte het mandje van zijn scootmobiel had getrapt. Klanten van een restaurant zijn naar buiten gegaan en hebben de verdachte onder controle gebracht en overgedragen aan de politie. De dronken man staat geregistreerd als veelpleger. Hij is in verzekering gesteld.

Oosterhouter (34) vernielt voordeur

OOSTERHOUT: De politie heeft maandagavond omstreeks 22.10 uur op de Rozenstraat een 34-jarige Oosterhouter aangehouden ter zake vernieling. De dronken man had kennelijk tegen een deur van een flatwoning getrapt, waardoor het slot uit de sponning was geraakt. De verdachte werd vanmorgen gehoord, hij kon zich door zijn alcoholgebruik niets meer van de vernieling herinneren. De 50-jarige bewoner deed aangifte, Hij vertelde dat de verdachte eerst bij een woning een verdieping lager had staan bonken op de ramen en deur van een woning. Hij had toen geroepen dat die mensen niet thuis waren en dat hij weg moest gaan. Even later stond de man die hij had aangesproken bij hem voor de voordeur. Hij hoorde toen een harde knal waarna een deel van het voordeurslot op de grond viel. Een vriend wist de man buiten te werken, waarna ze de voordeur met de dievenklauwen afsloten en de politie belden. Terwijl de agenten in aantocht waren bleef de man op de deur en ramen kloppen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 12-10-2010 15:12 | © Regio Midden en West Brabant |