Gemeente Almelo

Gemeente Almelo zoekt meer mensen met een mening

12 oktober 2010 - Op de oproep om lid te worden van het digitaal omnibuspanel van de Gemeente, hebben tot nu toe 1000 Almeloërs positief gereageerd. Voldoende om een representatief beeld te krijgen van wat leeft in de stad. Maar de Gemeente wil ook een beeld krijgen van de meningen in wijken en buurten. Daarom roept de Gemeente nog meer geïnteresseerden op om mee te doen aan het digitale omnibuspanel.

De leden van het omnibuspanel krijgen enkele keren per jaar via internet een vragenlijst voorgelegd.

Hebt u af en toe een paar minuten de tijd en vindt u het belangrijk om uw mening te geven? Word dan lid van het omnibuspanel van de Gemeente Almelo en stuur een e-mail aan omnibuspanel@almelo.nl. (onder vermelding: nieuw lid omnibuspanel). U kunt op deze manier aan de Gemeente laten weten hoe u over bepaalde zaken denkt. De resultaten van de verschillende onderzoeken gebruikt de gemeente als informatiebron bij het maken van beleid en plannen.

Als u geen brief van de Gemeente Almelo hebt ontvangen maar toch uw mening wil laten horen in het panel, dan kunt u een e-mail sturen. Ook als u niet over internet beschikt, maar wel graag mee wil doen, dan kunt u zich telefonisch aanmelden via (0546) 54 15 18.

De gegevens van de enquêtes worden vertrouwelijk verwerkt en uitsluitend gebruikt voor onderzoeksdoeleinden. Voor het doen van onderzoek is voor de medewerkers van de Gemeente Almelo de gedragscode voor onderzoek en statistiek van kracht.