Gemeente Haren

Jaarlijkse evaluatie

Evenementenbeleid Meerschap Paterswolde

12/10/2010

Om een goede indruk te krijgen hoe het evenementenbeleid van het Meerschap Paterswolde heeft uitgepakt, wordt ook dit jaar weer een enquête gehouden om de meningen te peilen. Natuurlijk worden de enquêteformulieren gestuurd naar de verschillende bewonersverenigingen en naar de aanwezigen op eerdere bijeenkomsten over het evenementenbeleid. Maar ook langs deze weg wordt het onder uw aandacht gebracht. Er wordt gerekend op een grote deelname aan deze enquête!

U kunt het enquêteformulier vinden op
http://www.meerschap-paterswolde.nl/ (nieuwspagina). Jaarlijks onderzoekt het Meerschap Paterswolde de eventuele overlast als gevolg van evenementen. Naar aanleiding van de uitkomsten van het onderzoek/enquête worden zonodig voorstellen aan het Algemeen Bestuur voorgelegd voor aanpassing van het beleid. Graag horen wij uw mening. Ook als u tevreden bent!

Het Meerschap Paterswolde heeft beleid gemaakt om zo op passende wijze aanvragen voor evenementen in het gebied te kunnen beoordelen. Uitgangspunt van dit beleid is dat evenementen een positieve en maatschappelijk belangrijke functie hebben, maar dat overlast voor omwonenden en recreanten in het gebied zoveel mogelijk beperkt moet blijven.

"We horen graag van u, ook als u tevreden bent!"

Namens het bestuur van het Meerschap Paterswolde

J.A. Visscher, voorzitter.