Gemeente Voorschoten

Dobbeweg-Oost wordt asfaltweg

Asfalt De Dobbeweg-Oost wordt veiliger en overzichtelijker. De gemeente laat de klinkers vervangen door asfalt, dat beter geschikt is voor transportverkeer. Een geasfalteerde weg komt de verkeersveiligheid in de Dobbewijk ten goede en betekent minder overlast en trillingen voor de panden in de buurt. De wegbreedte en de parkeermogelijkheden blijven gelijk. Tegelijkertijd vervangt en verbetert de gemeente de straatverlichting op Dobbeweg-Oost. Het uitvoeringsplan is tot stand gekomen in overleg met betrokken ondernemers.
De werkzaamheden staan gepland vanaf maandag 12 oktober en duren naar verwachting 4 tot 7 weken. Bedrijven in de Dobbewijk blijven bereikbaar. De direct betrokken ondernemers zijn geïnformeerd. Voor het bedrijfsverkeer en bewonersverkeer worden tijdelijke omleidingsroutes ingericht. Het Defensieterrein wordt opengesteld om te kunnen keren en te parkeren.

De werkzaamheden brengen onvermijdelijk overlast met zich mee. De gemeente stelt alles in het werk om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Mocht u iets opvallen of willen melden dan kunt u terecht bij het Servicepunt. Bereikbaar van 08.00 tot 16.00 uur via telefoon (0800) 235 82 48 (gratis) of via servicepunt@voorschoten.nl.
* 7 oktober 2010