Gemeente Harenkarspel


Reactie van burgemeester en wethouders op de Algemene Beschouwingen

Veertien dagen geleden waren vier extra paginas in het Schager Weekblad gevuld met van algemene beschouwingen van de gemeenteraad van Harenkarspel. Hierin gaven de politieke partijen hun mening over het toekomstig gemeentelijk beleid.

Algemene Beschouwingen zijn een officile reactie van de gemeenteraad, op de plannen die burgemeester en wethouders in de programmabegroting 2011 en productenraming hebben gepresenteerd.

Veertien dagen geleden werd gemeld dat de reactie van burgemeester en wethouders op de mening van de gemeenteraad zouden worden gepubliceerd. Het grote aantal vragen en antwoorden vraagt echter meer dan vijf paginas adverentieruimte. De volledige beantwoording van het college is daarom te vinden op deze website van de gemeente. Hier staan ook de programmabegroting 2011 en productenraming; allemaal in de rubriek Gemeentebestuur en Organisatie-gemeenteraad-programmabegrotingen.

De mondelinge discussie over de programmabegroting 2011 vindt plaats in de gemeenteraadsvergadering van 2 november 2010 en, indien nodig, ook op 4 november.


Gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600