Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Madurodam, 12 oktober 2010

Herfstvakantie in Madurodam
Laatste kans: Pluk van de Petteflet in Madurodam!

De kleinste stad van Nederland pakt groot uit in de herfstvakantie. Van zaterdag 16 oktober tot en met zondag 31 oktober is er in Madurodam veel te doen voor jong en oud. Het is de laatste kans om de expositie Pluk in Madurodam te bezoeken, omdat deze na de herfstvakantie de deuren sluit. Daarnaast is elke avond om 19.45 uur de licht- en lasershow Madurodam by Light te zien.

Pluk in Madurodam

Kinderen maken binnen in de expositiehal zelf mee wat Pluk beleeft aan de hand van spannende opdrachten. Buiten in de miniatuurstad zoeken ze naar hartelust de kwijtgeraakte Stampertjes. Hoogtepunt van de expositie zijn de bijna veertig originele tekeningen van Fiep Westendorp. De expositie is elke dag open van 10.00 - 18.00 uur.

Madurodam by Light

Bezoekers beleven iedere avond om 19.45 uur een fascinerend Hollands sprookje dat het verhaal vertelt van Hansje Brinker en de strijd tegen het water. Madurodam by Light tovert door middel van video- en laserprojectie, computergestuurd licht, gekleurde fonteinen en via koptelefoons verspreid geluid het stadje om tot een groot openluchtspektakel.

Praktische informatie

Entreeprijzen: volwassenen ¤14,50; kinderen 3-11 jaar ¤10,50,50; kinderen 0-2 jaar gratis en 65+ ¤13,50. Madurodaam is gedurende de herfstvakantie geopend van 09.00 - 20.00 uur; de expositie Pluk in Madurodam is geopend van 10.00 - 18.00 uur. Voor Pluk in Madurodam en Madurodam by Light wordt geen toeslag gerekend. Wie overdag Madurodam bezoekt kan op dezelfde dag 's avonds terugkomen voor de lichtshow zonder extra betaling. Meer informatie: www.madurodam.nl.


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht