Persbericht

Vision Solutions versnelt acceptatie van private clouds en biedt naadloze disaster recovery De voordelen van Double-Take® Move en Double-Take® Availability voor VMware's vSphere-platform

Heverlee, 12 oktober 2010 - Visions Solutions, Inc., de toonaangevende aanbieder van software en diensten voor informatie-availability voor Windows, Linux, IBM Power Systems en cloud computing, is aanwezig op VMworld Europe in Kopenhagen van 12 tot 14 oktober 2010. Hier worden Double-Take® Move en Double-Take® Availability getoond. Deze oplossingen ondersteunen de nieuwste versie van het VMware vSphere-platform en bieden een vereenvoudigde migratie en bescherming voor vSphere-omgevingen. Daarnaast kunnen bedrijven niet-productieomgevingen gebruiken voor het testen van disaster recovery-plannen.

Vision Solutions is tijdens VMworld Europe te vinden op stand #11. Ian Masters, UK Sales Director bij Vision Solutions host op 13 oktober de sessie: 'Virtualisatie, de cloud en disaster recovery. Dit gaat over de strategische kansen die nieuwe technologieën zoals de cloud bedrijven kunnen bieden. Daarnaast wordt er ingegaan op enkele uitdagingen, zoals migratie, backup en disaster recovery voor gevirtualiseerde-, cloud- en gemixte IT-omgevingen.

Over Double-Take Move
Double-Take Move van Vision Solutions stelt systeembeheerders in staat om de adoptie van het VMware vSphere-platform te versnellen, zonder onderbrekingen of downtime voor de eindgebruiker. Double-Take Move migreert gemakkelijk en snel van een fysieke of virtuele omgeving naar een vSphere-platform.
- Double-Take Move zorgt ervoor dat beheerders opslag en hardwaremigraties kunnen uitvoeren tussen verschillende producenten en platformen.
- Met Double-Take Move hebben eindgebruikers toegang tot productieapplicaties tot het moment dat de beheerders de workload finaal overzetten. Hierdoor wordt de downtime tot minuten geminimaliseerd.
- Double-Take Move maakt gebruik van de speciaal gebouwde auto-provisioning-technologie, waardoor het creëren van nieuwe virtuele machines gemakkelijk wordt.

Over Double-Take Availability
Double-Take Availability biedt high availability en disaster recovery voor zowel virtuele als fysieke omgevingen. De Double-Take Availability Virtual Recovery Assistant-functie is een handige tool in zowel disaster recovery-testing als real-life recovery-scenario's.
- Mocht er iets gebeuren dan zorgt de ingebouwde Virtual Recovery Assistant-functie ervoor dat beheerders naadloos virtuele machines kunnen herstellen naar bare metal-servers.
- Voor geavanceerde disaster recovery-testen en het nabootsen van recovery-scenario's, zorgt de Virtual Recovery Assistant ervoor dat beheerders extra virtuele machines in niet-productieomgevingen kunnen leveren om infrastructuurplannen te testen.
- Double-Take Availability ondersteunt een heterogene opslaginfrastructuur binnen primaire- en disaster recovery-faciliteiten. Hierdoor kunnen beheerders opslagplatformen 'mixen en matchen' om ervoor te zorgen dat hun disaster recovery-uitgaven binnen het beschikbare budget passen.

"Met Double-Take Availability kunnen we gegevens en workloads in real-time repliceren tussen ons datacenter en onze recovery-locatie. Door gebruik te maken van virtualisatie op onze tweede locatie kunnen we meerdere workloads per server draaien en de efficiëntie vergroten. Double-Take Availability ondersteunt zowel fysieke als virtuele servers. Hierdoor is het een erg kosteneffectieve manier om Infinis het niveau van bescherming te bieden dat nodig is", zegt Steve Merrell, Head of Systems bij groene energiemaatschappij Infinis.

Olivier Cohen, EMEA Sales Director bij Visions Solutions: "Onze relatie met VMware is gebaseerd op het leveren van oplossingen die betaalbaar en gemakkelijk te implementeren zijn. En daarnaast het hoogste niveau van disaster recovery en beschikbaarheid van applicaties leveren in virtuele omgevingen. Door onze toonaangevende positie binnen de disaster recovery en datareplicatie-markt, kunnen we zeggen dat onze producten klanten in staat stellen om virtuele servers sneller te implementeren dan wie dan ook."

Links:

- Visions Solutions: http://www.visionsolutions.com/
- VMware: http://www.vmware.com/

- Twitter: http://twitter.com/VSIChannel