Ingezonden persbericht


Persbericht

Rotterdam, 12 oktober 2010

100 duurzame miniwinkeltjes onder één dak nu ook online

The Hubshop in Rotterdam heeft een webshop geopend: www.thehubshop.nl. The Hubshop verhuurt winkelruimte aan ondernemers met een sociaal of duurzaam product of dienst. Dit unieke assortiment aan producten 'met een goed verhaal' is nu ook online te koop. The Hubshop biedt de consument een gevarieerd aanbod en duurzame ondernemers een betaalbaar afzetkanaal.

Initiatiefneemsters van the Hubshop Cathelijne Huis in 't Veld en Milla Salmi hebben een jaar geleden the fysieke winkel geopend in Rotterdam. Er was zoveel vraag naar de producten vanuit andere steden dat ze besloten ook online te verkopen. Net als in de fysieke winkel zal het unieke aanbod geregeld wisselen en worden uitgebreid.

The Hubshop biedt de ondernemers én de consument twee grote voordelen. Duurzame producten komen beschikbaar via een fysieke winkel en een webshop. Daarnaast blijven deze 'producten met een verhaal' betaalbaar. Normaal gaat namelijk meer dan de helft van de retailprijs naar de winkelier, hetgeen de consumentenprijs opdrijft. Zo niet bij de producten in the Hubshop, omdat de gemaakte omzet direct terug gaat naar de ondernemer. The Hubshop is duurzaam en niet duur.

De webwinkel van the Hubshop is te vinden op www.thehubshop.nl. De fysieke winkel ligt aan de Nieuwe Binnenweg nummer 195b, Rotterdam. Openingstijden Dinsdag - zaterdag 10:00-18:00

Meer informatie,