BOBB Kennis-Event 2010 - De financiering van een bedrijfsovername


DORDRECHT, 20101012 -- Het BOBB Kennis-Event vindt plaats op woensdag 13 oktober a.s. Tijdens het BOBB Kennis-Event worden er verschillende thema's besproken door middel van plenaire sessies en workshops welke bijgewoond kunnen worden. Daarnaast is er ook voldoende ruimte om tussen de workshops door te netwerken.

Het thema van het BOBB Kennis-Event 2010 is "De Financiering van een Bedrijfsovername - "Actief omgaan met de Passiefzijde". Bij een bedrijfsovername is een financiering vaak noodzakelijk. De standaard financieringsvormen, vooral bancair, worden met steeds meer voorwaarden omkleed en zijn daarom soms lastig te realiseren. Tijdens het BOBB Kennis-Event worden ook andere mogelijkheden van financieringen belicht. Onder andere Cees Buys zal als spreker aanwezig zijn en Roberto Flören, hoogleraar aan de Neyenrode Business Universiteit is de dagvoorzitter van het BOBB Kennis-Event.

De BOBB vertegenwoordigt ruim 65 organisaties die dagelijks actief zijn op het gebied van bedrijfsovernames- en overdrachten en heeft als doelstelling visievorming, kwaliteitsverbetering en professionaliteit binnen de sector te stimuleren. Met zo'n 150 actieve en serieuze overnameadviseurs van deze organisaties bewegen we ons in een snel veranderende markt. Om onze kennis en vaardigheden ook
in deze turbulente tijd op het juiste niveau te houden, organiseren we voor de eigen leden, potentiële leden, geïnteresseerden en belanghebbenden het BOBB Kennis-Event 2010.

Het BOBB Kennis-Event wordt gehouden in congrescentrum Edda Huzid in Voorthuizen. Om 14:00u start het officiële gedeelte en rond 18:30u zal de bijeenkomst plenair worden afgesloten. Na afloop is er een netwerkborrel. Rabobank is hoofdsponsor van dit BOBB Kennis-Event.

Meer informatie en het complete programma is te vinden op de website: www.bobb.nl





Ingezonden persbericht