Buddha Board, schilderen met water, nieuw in de Benelux


Schilderen met water, voor jong en oud

OSS, 20101012 -- Kakels introduceert een compleet nieuwe lijn interieur- en speelartikelen onder de naam Buddha Board, schilderen met water. Schilderen met water op een board voorzien van een speciale afwerking, waardoor de schildering verdwijnt zodra het water verdampt. Het Buddha Board is keer op keer te gebruiken. Een duurzaam en milieuvriendelijk product want er is alleen kraanwater nodig om te schilderen. Het Buddha Board is vanaf nu verkrijgbaar bij een selectie interieur-, cadeau-, boek- en speelgoedwinkels in Nederland, maar het aantal verkooppunten zal verder uitgebreid worden in 2011.

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen die aanspreken bij een breed publiek van alle leeftijden.

Voor de kinderen is er het speciale Buddha Board: Water Wizard. Kinderen ervaren de magie van water met behulp van een speciale waterpen. Deze pen is gemakkelijker te hanteren dan een kwast. Het water zit al in de pen (navulbaar met gewoon kraanwater) en dit voorkomt knoeien. Kinderen kunnen zo eindeloos schilderen wat er op dat moment in hun hoofd op komt, maar het Buddha Board wordt ook gebruikt op scholen om bijvoorbeeld de vorm van letters te oefenen en creativiteit te stimuleren.

Buddha Board is ontwikkeld vanuit de Zen gedachte. Leven in het moment en genieten van nu. Een levensvisie die aanspreekt bij veel mensen in deze hectische en jachtige manier van leven op dit moment.

Het Buddha Board is vanaf nu verkrijgbaar bij een selectie interieur-, cadeau-, boek- en speelgoedwinkels in Nederland, maar het aantal verkooppunten zal verder uitgebreid worden in 2011.

Verkoopadviesprijzen vanaf ¤ 9,95 tot ¤ 29,95 afhankelijk van het model.

Op www.kakels.nl/producten_buddhaboard.html zijn alle modellen te bekijken.