A&o nu ook reseller en authorized partner van IGEL


GOUDA, 20101012 -- a&o systems + services Benelux B.V., leverancier van ICT oplossingen specifiek voor middelgrote bedrijven, is nu ook benoemd tot reseller en authorized partner van IGEL.

De missie van IGEL is het produceren van thin clients waarmee organisaties hun applicaties vanaf elke locatie eenvoudig, kosteneffectief en veilig kunnen gebruiken. Dit resulteert in een breed aanbod van thin client oplossingen, allen voorzien van een uitgebreide set aan protocollen, een waterdichte beveiliging en krachtige beheermogelijkheden op afstand.

De IGEL Universal Desktop kan naar keuze worden voorzien van Linux, Windows Embedded Standard of Windows Embedded CE. Vervolgens kan de functionaliteit worden uitgebreid met "feature packs" met oplopende gebruiksmogelijkheden. Zo kunnen de thin clients optimaal afgestemd worden op de specifieke karakteristieken van een applicatie alsook de specifieke gebruikerswensen. Hierdoor wordt de functionaliteit voor de gebruiker verhoogd en het beheer vereenvoudigd.

Met deze gebruiks- en beheermogelijkheden is het dan ook vanzelfsprekend dat a&o kiest voor een samenwerking met IGEL. "Het uitgangspunt van IGEL is een innovatieve benadering, waarmee een ICT omgeving productiever, efficiënter en eenvoudiger wordt. a&o zoekt constant naar oplossingen die uiteindelijk de klant niet alleen helpen hun ICT omgeving beter te beheren en kosten te verlagen, maar die juist een toegevoegde waarde leveren aan het totale bedrijfsproces", aldus Ron Happel, Managing Director van a&o.

Met het toevoegen van IGEL oplossingen kan a&o haar klanten een pallet aan thin-client oplossingen bieden die gestoeld zijn op bewezen technologieën.
Zie ook www.aobenelux.nl/producten_en_diensten/werkplekvirtualisatie/igel_universal_desktop

Over a&o systems + services Benelux B.V. (a&o)
a&o is een leverancier van oplossingen voor ICT beheer, Werkplekvirtualisatie en E-mail management. a&o's Professional Services richt zich op virtualisatie, Oracle database beheer en systeembeheer op Microsoft en Oracle Solaris platformen. a&o is leveranciersonafhankelijk en samen met haar partnerbedrijven telt zij 2000 medewerkers in Europa. Gericht op middelgrote bedrijven helpt a&o een concurrerend voordeel te behalen door bedrijfsprocessen naadloos aan te sluiten op een verbeterde ICT-omgeving.
a&o is gevestigd aan de Stavorenweg 4 te Gouda. Voor meer informatie over de dienstverlening van a&o bezoek www.aobenelux.nl .





Ingezonden persbericht