Meetings.nl vraagt aandacht voor Stichting Pink Ribbon


APELDOORN, 20101012 -- Ieder jaar maakt borstkanker gezonde mensen tot patiënten. Meetings.nl, dé veilingsite voor het boeken van vergaderlocaties, is zich bewust van de gevolgen ervan voor de patiënten en hun omgeving. Een belangrijke reden voor meetings.nl om aandacht te vragen voor Stichting Pink Ribbon. Met de nieuwsbrief-actie op www.meetings.nl steunt iedereen die zich inschrijft de strijd tegen borstkanker. Als dank ontvangen deelnemers een Pink Ribbon Boodschappentas.

Meetings.nl vraagt aandacht voor borstkanker. Joost van Wijk, directeur van meetings.nl: `Met als belangrijkste doelgroepen secretaressen, office managers en personal assistants richt meetings.nl zich als veilingsite voor het boeken van vergaderlocaties, voornamelijk op vrouwen. Door middel van deze Pink Ribbon-actie willen wij onze klanten bewust maken van borstkanker. En Stichting Pink Ribbon steunen bij het realiseren van haar doelen: het aantal vrouwen dat borstkanker krijgt verminderen, vroege diagnose stimuleren en de zorg voor borstkankerpatiënten en hun omgeving verbeteren'.

Met de actie steunt meetings.nl Stichting Pink Ribbon. Iedereen die zich inschrijft voor de gratis e-mailnieuwsbrief op www.meetings.nl krijgt een Pink Ribbon Boodschappentas. Bij een definitieve boeking ontvangt de klant een Pink Ribbon Geluksarmband. Daarnaast doneert meetings.nl bij iedere boeking ¤ 5,- aan Stichting Pink Ribbon.

Meetings.nl is dé veilingsite voor het boeken van vergaderlocaties. Een veilingsysteem garandeert de laagste prijs. Met meetings.nl vindt de perfecte locatie jou.

Pink Ribbon-actie
Samen met meetings.nl aandacht voor borstkanker en schrijf in voor de gratis e-mailnieuwsbrief op www.meetings.nl. Men ontvangt dan een Pink Ribbon Boodschappentas, en steunt tegelijkertijd een goed doel. Bij een definitieve boeking van een locatie ontvang je de Pink Ribbon Geluksarmband en Meetings.nl doneert daarnaast ¤ 5,- aan de Stichting.