Meubel Fashion Show als start nieuwe zaak op 15 oktober


NIJKERK, 20101012 -- Styliste Pearl Bol organiseert vrijdag 15 oktober om 19.00 uur een Meubel Fashion Show ter ere van de opening van haar nieuwe zaak in Nijkerk. De show onthult de nieuwste trends op het gebied van mode- en interieurgebied. Meubels en mode worden op zeer eigentijdse wijze op de catwalk gepresenteerd in een theaterachtige setting. De show vindt plaats op het Engelse Plein van Home & Lifestyle De Havenaer. Met de realisatie van de show is de opening van Chintz Home Design een feit.

Doel van de show is het aanzetten tot het meer combineren van kleuren en stijlen. Ook leert men hoe emoties als warmte en gevoel om te zetten in persoonlijke en sfeervolle combinaties thuis of op de werkplek. Chintz Home Design is een combinatie van een showroom met eigentijdse meubelen en adviesmogelijkheden van stylisten. Initiatiefnemer Bol heeft haar sporen reeds verdiend in het geheel of gedeeltelijk stylen van meer dan 200 woningen in zowel Nederland als Spanje. Onder andere richtte zij showwoningen in op Spaanse golf resorts en restylede zij een Indiaas restaurant. Ook richtte zij een meerdere kantoren in. Daarnaast heeft zij voor een kleinschalig project van 20 woningen de complete projectbegeleiding en inrichting verzorgd. Naast projectbegeleiding en -inrichting ontwerpt zij zelf meubels.

"Mijn liefde voor cultuur, mensen en reizen heeft mij gevormd tot een nomade die steeds grensverleggend bezig is en ik ben constant op zoek naar mogelijkheden en uitdagingen met de mens als uitgangspunt en liefde als drijfveer", aldus Bol. Chintz Home Design presenteert zich vernieuwend. Op de website komen naast meubelen en interieurtips ook reisverhalen te staan. De reden hiervoor is dat reizen en culturen de grootste inspiratiebronnen zijn voor Bol. Meer informatie over Chintz Home Design is te vinden via www.chintzhomedesign.com. Men kan zich hier ook aanmelden voor de Meubel Fashion Show van 15 oktober.





Ingezonden persbericht