Personeelsplanning in een ideale wereld


AMSTERDAM, 20101012 -- In een ideale wereld komt een planning tot stand door voortdurende communicatie tussen de planner, het management en het personeel. De planner is goed opgeleid, beschikt over de juiste roosterhulpmiddelen, heeft uitgebreide kennis van wet- en regelgeving en houdt rekening met ergonomische kanten van het plannen. Maar dat zijn dromen. Déhora is gestart met de `Plannersenquête - Universitaire Medische Centra', waarin personeelsplanners hun ervaringen en gevoelens over hun plansituatie kunnen uiten.

Verder dromen heeft geen zin, want uit de 23 jaar praktijkervaring van Déhora blijkt dat de planwereld nog vele mogelijkheden tot verbetering heeft. Komende bezuinigingen maken dit nog eens extra noodzakelijk. Stress en onzekerheden die hierdoor ontstaan, komen de privé- en werksfeer niet ten goede. Een goede planning is namelijk essentieel.

Om hierop in te spelen en stappen in de juiste richting te zetten is Déhora gestart met de `Plannersenquête - Universitaire Medische Centra', waarin personeelsplanners hun ervaringen en gevoelens over hun plansituatie kunnen uiten. Planners uit deze sector die deze oproep niet hebben ontvangen kunnen toch ook deelnemen via onderstaande link.

arbeidstijdenwet.nl/universitair_medische_centra/

De resultaten van deze plannersenquête worden na afloop gepubliceerd, uiteraard zonder dat respondenten daarin herkenbaar terugkomen. De sector krijgt hiermee een uitgelezen kans om iedereen blij te maken met een ideale planning.





Ingezonden persbericht