Promotie van Hilton HHonors voor dubbele en vierdubbele punten

MCLEAN, Virginia (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20101012 --

Hilton HHonors, het loyaliteitsprogramma voor Hilton Worldwide’s portefeuille van hotelmerken, heeft vandaag zijn meest recente wereldwijde promotie bekendgemaakt – “Spend a Sunday, Gain a Faster Getaway.” Vanaf nu tot 30 december 2010 kunnen leden dubbele punten verdienen voor hun gehele verblijf of zelfs vierdubbele punten als er een overnachting op zondag is inbegrepen in hun volgende trip naar Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton of Home2 Suites by Hilton.

“Bij Hilton HHonors zijn we altijd op zoek naar manieren om onze 26 miljoen loyale leden te belonen en hen te helpen hun punten sneller te verveelvoudigen zodat ze kunnen genieten van gratis verblijven in onze 3600 hotels in 82 landen,” aldus Jeff Diskin, Senior Vice President, Global Customer Marketing, Hilton Worldwide.

Om te kunnen profiteren van het “Spend a Sunday, Gain a Faster Getaway” aanbod van Hilton HHonors, hoeven ze zich alleen maar te registreren op HHonors.com/Sunday en te boeken en vervolgens te verblijven in een van de deelnemende hotels binnen de Hilton Worldwide portefeuille van hotelmerken. Het aanbod is geldig voor elk verblijf dat plaatsvindt tussen 12 oktober en 31 december 2010 en geldt onder voorbehoud van beschikbaarheid. De volledige voorwaarden voor het aanbod zijn te vinden op de registratiepagina.

Over Hilton HHonors

Hilton HHonors is een gewaardeerd gastenloyaliteitsprogramma dat vaak reizende gasten een snelle manier biedt om de beloningen te verdienen die ze het liefst hebben. Het is het enige gastenloyaliteitsprogramma dat Points & Miles en no-blackout-dates biedt zonder capaciteitslimiet bij meer dan 3600 hotels. Leden kunnen om HHonors punten bij te sparen en vliegmijlen te verdienen voor hetzelfde verblijf voor vrijwel elk tarief, bij de deelnemende Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2Suites by Hilton en Hilton Grand Vacations. Naast het inwisselen van HHonors punten voor gratis nachten kunnen Hilton HHonors leden ook punten inwisselen voor onder meer producten, vakanties, beloningen in de vorm van een unieke ervaring en meer. Het lidmaatschap van HHonors is gratis. Reizigers kunnen zich online inschrijven op HiltonHHonors.com.

Over Hilton Worldwide

Hilton Worldwide is het belangrijkste hospitality-bedrijf ter wereld. Het bestrijkt alle aspecten van de accommodatiesector, van luxueuze full-service hotels en resorts tot suites voor langdurig verblijf en middenklasse hotels. Al 91 jaar biedt Hilton Worldwide zakelijke reizigers en vakantiegangers de beste accommodaties, service, voorzieningen en waarde. Het bedrijf richt zich met de wereldwijde merken op het voortzetten van zijn traditie in het bieden van uitzonderlijke ervaringen aan zijn gasten. De merken van het bedrijf omvatten meer dan 3600 hotels en 600.000 kamers in 82 landen, waaronder Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton en Hilton Grand Vacations. Daarnaast beheert het bedrijf het spaarprogramma van wereldklasse Hilton HHonors®.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op www.hiltonworldwide.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Hilton Worldwide
Scott Carman
(703) 883-5803

scott.carman@hilton.com