JCC Software werft grote order België


Raamcontract met Digipolis voor levering klantgeleidingssysteem

OLDENZAAL, 20101012 -- JCC Software heeft met Digipolis een raamcontract afgesloten voor de levering van het klantgeleidingssysteem G-BOS. Binnen het raamcontract van 5 jaar vindt op dit moment de eerste afname voor de stad Gent plaats. Voor het Oldenzaalse softwarebedrijf betekent het contract een belangrijke stap in de Belgische markt.

Het contract is gesloten met Digipolis, ICT-partner voor ondermeer de stedelijke diensten en de lokale politie van Antwerpen en Gent. Na een eerste opdracht voor een tijdelijk klantgeleidingssysteem voor de Gentse Dienst Migratie, heeft Digipolis de keuze laten vallen op G-BOS van JCC Software. "Het bestaande klantgeleidingssysteem was verouderd en voldeed niet langer aan onze noden", aldus Geert Van Laer, projectleider bij Digipolis. Na het aanbestedingstraject waarin uiteindelijk zes aanbieders streden om de opdracht, viel de keuze op G-BOS van JCC Software. "De toepassing G-BOS werd door de eindgebruikers als intuïtief ervaren. Bijkomende troeven waren het professionalisme van JCC Software en de bereidheid om mee te zoeken naar oplossingen voor specifieke noden, zoals het gebruik van de eID."

Eerder dit jaar ging de Belgische Stad Roeselare al live met het systeem, dat in Nederland al door meer dan 120 gemeenten wordt gebruikt om klanten te begeleiden bij de gewenste dienstverlening. Gent wil met het klantgeleidingssysteem haar burgers een betere dienstverlening bieden.

"Dit raamcontract past uitstekend bij onze ambitie om ook gemeenten in het buitenland te ondersteunen bij het verbeteren van hun dienstverlening", vertelt Edwin Swaak, directeur van JCC Software. "G-BOS is een vooruitstrevend systeem voor klantgeleiding. Dit heeft, samen met de professionaliteit, drive en kennis van onze medewerkers, geleid tot dit succes. We streven ernaar om de komende jaren veel gemeenten in België van dienst te zijn. Een nieuwe vestiging van JCC Software in België behoort dan tot de mogelijkheden."

Over JCC Software
JCC Software ontwikkelt, levert en implementeert bijna twintig jaar gebruiksvriendelijke systemen om logistieke processen van dienstverlenende organisaties te stroomlijnen. Het Nederlandse bedrijf bedient inmiddels ruim 200 gemeenten in Nederland en België. Het hart van de oplossingen wordt gevormd door gebruiksvriendelijke, beproefde standaard software, die dankzij de modulaire opbouw uiterst flexibel kan worden ingezet. De softwareleverancier onderscheidt zich door intensieve gebruikersparticipatie en productontwikkeling.