Upsolar verdubbelt PV dekking met PowerCLIP garantieprogramma

PowerGuard werkt samen met Upsolar aan de levering van brancheleidende verzekeringspolis

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- 20101012 --

Upsolar, een vooraanstaand internationaal partner op het gebied van de levering van zonne-energie, heeft vandaag zijn nieuwe garantieprogramma bekendgemaakt, dat wordt ondersteund door PowerGuard Specialty Insurance Services, een verzekeraar die is gespecialiseerd in unieke verzekerings- en beheeroplossingen voor de wind- en zonne-energiebranche. Met ingang van 31 december 2010 zullen Upsolar’s topkwaliteit fotovoltaïsche (PV) modules worden ondersteund door PowerGuard’s brancheleidende PowerCLIP garantieprogramma dat de meest uitgebreide dekking biedt die beschikbaar is voor PV-producenten.

De 25 jaar geldige, niet-opzegbare PowerCLIP polis biedt ongeëvenaarde bescherming via PowerGuard’s netwerk van internationaal gerespecteerde verzekeraars, alle met A.M. Best Financial Strength Ratings “A” (uitstekend) of beter. PowerCLIP stelt Upsolar in staat om veilige, langdurige verzekeringsdekking te leveren aan de wereldwijde PV-klanten van het bedrijf door het verlichten van risico waardoor zij een primair beletsel te boven kunnen komen bij het verzekeren van projectfinanciering.

PowerCLIP geeft onmiddellijke dekking voor zaken zoals seriegebreken en delaminatie van modules, terwijl bij soortgelijke garantieproducten die op de markt zijn een wachtperiode geldt van tot vijf jaar voordat de dekking ingaat. De polis ondersteunt ook Upsolar’s nieuwe Limited Peak Power Warranty. Deze verbeterde garantie biedt een productdekking van vijf jaar voor gebreken in materialen en vakmanschap en heeft een power output garantie met triggerpunten na 3, 7, 12, 16, 20 en 25 jaar om een superieure garantiebescherming te geven vergeleken met de industrienorm van triggerpunten na 10 en 25 jaar die de meeste moduleleveranciers bieden. Met de PowerCLIP garantie heeft Upsolar, in samenwerking met Daniel Francis van Edgewood Partners Insurance Center (EPIC), effectief gezorgd voor een niet-opzegbare, gesecuritiseerde modulegarantie die 25 jaar geldig blijft voor hun klanten.

“Ons bedrijf heeft een reputatie voor exclusiviteit en kiest slechts vijf procent van de aanvragers van garantie om de allerhoogste betrouwbaarheid te kunnen verzekeren met onze dekkingspolissen,” aldus Mike McMullen, Managing Principal van PowerGuard Specialty Insurance Services. “We waren onder de indruk van het commitment van Upsolar aan kwaliteit en klanttevredenheid en geloven er sterk in dat het bedrijf zijn aandeelhouders een gezonde investering biedt in zonne-energie. We zijn er trots op dat wij onze diensten kunnen verlenen aan Upsolar en hun positie kunnen versterken als een van de betrouwbaarste technologieleveranciers in de zonne-energie-branche.”

Upsolar’s kwaliteitssystemen zijn afkomstig van hun “Excellence at Each Step” benadering van de productie van zonnemodulen. De uitgebreide tests, uitgevoerd in het supermoderne test- en ontwikkelingscentrum van het bedrijf, garanderen dat Upsolar’s modules topprestaties kunnen leveren. Het kwaliteitscontroleteam van het bedrijf werkt dan samen met productiepartners om te verzekeren dat aan Upsolar’s hoge normen wordt voldaan of dat deze worden overtroffen in elk stadium van het productieproces.

“We werken met groot plezier samen met PowerGuard om een verzekeringspolis van wereldklasse te kunnen leveren voor onze klanten over de hele wereld,” aldus Zhe Jiang, CEO van Upsolar. “Wij bij Upsolar begrijpen dat het leveren van betrouwbare topkwaliteit producten slechts één stukje van de puzzel is. Werken met een hooggewaardeerde organisatie zoals PowerGuard brengt ons een stap dichterbij ons doel kan het creëren van een betrouwbare, risicovrije zonne-ervaring voor iedereen.”

Over Upsolar

Upsolar is een vooraanstaand internationaal ontwikkelaar en producent van zonnemodulen een levert de beste prijs-kwaliteitverhouding op de mondiale PV-markt. Met verticaal geïntegreerde, gediversifieerde productieplatforms en een door R&D; ondersteund kwaliteitscontrolebeheersysteem, produceert Upsolar topkwaliteit zonnemodules, ondersteund door een garantie van wereldklasse, voor concurrerende prijzen. Upsolar heeft zijn hoofdvestiging in Shanghai en kantoren in Azië, Europa en Noord-Amerika ter ondersteuning van een internationale groep klanten en levert on-site technische ondersteuning, Klantenservice en productontwikkelingsteams. Bezoek