Nieuw initiatief om gezonde lichaamshouding te bevorderen


GRONINGEN, 20101012 -- Masseur en wereldrecordhouder stoelmassage Romano Sandee biedt bedrijven een nieuw middel om preventief om te gaan tegen klachten die voortvloeien uit een verkeerde lichaamshouding, de Body Card.

"De Body Card word als eerste geĂŻntroduceerd in Horeca, dit omdat de Horeca een lichamelijk zwaar beroep is waar mensen lange diensten maken." vertelt Romano Sandee. De eerste Body Card word officieel overhandigd aan Keimpe Postema in restaurant `t Feithhuis. Het is voor het eerst in Nederland dat op grote schaal een kaart ter grootte van een visitekaartje wordt uitgebracht met specifieke tips per branche. Het zal niet alleen bij de Horeca blijven. Romano: "Het is de bedoeling dat elke branche zijn eigen Body Card krijgt. Op dit moment liggen de plannen ook voor Body Card varianten voor de zorg, kantoormedewerkers, studenten en kappers."

Op de speciaal ingerichte website, www.body-card.nl is naast de zakformaat kaart een uitgebreide pagina te vinden vol tips gericht op de eigen branche.





Ingezonden persbericht