Gemeente Sittard-Geleen


PERSBERICHT

Sittard-Geleen op BKD in Maastricht

Sittard-Geleen, 7 oktober 2010 - De gemeennte Sittard-Geleen neemt met een eigen stand deel aan de Bedrijven Kontakt Dagen 2010 in het MECC in Maastricht. De BKD wordt gehouden op 12 en 13 oktober.

Op de stand van Sittard-Geleen staat het Ondernemershuis Westelijke Mijnstreek centraal. ,,Het Ondernemershuis ontwikkelt zich steeds meer tot een ontmoetings- en informatiehuis,' zegt wethouder Pieter Meekels. ,,Sittard-Geleen en de regio Westelijke Mijnstreek laten op deze manier zien dat ze ook oog hebben voor het midden- en kleinbedrijf.'

Bijzonder dit jaar is dat op de stand vijf starters de kans krijgen om zich te presenteren. Ook laten zij zien hoe zij met behulp van het Ondernemershuis in de hun bedrijf opgestart hebben.

Op woensdag 13 oktober om 14.30 uur reikt burgemeester Sjraar Cox op de stand enkele certificaten uit met het Keurmerk Veilig Ondernemen. Wethouder Pieter Meekels neemt daarna officieel de camerabeveiliging op Krawinkel, Sluisweg en Industriepark Noord in gebruik.

Een dag eerder wordt tijdens het openingsprogramma aandacht besteed aan het Groene Net, het nieuwe lokale duurzame energiebedrijf in de Westelijke Mijnstreek. Wethouder Ruud Guyt laat dan ondernemers kennis maken met dit nieuwe initiatief.

De stand Sittard-Geleen heeft nummer SG-00, en ligt tegenover het Ondernemerscafé.

Op zowel 12 als 13 oktober is de beurs open van 14.00 tot 22.00 uur.




Gemeente Sittard-Geleen