Ingezonden persbericht


Persbericht: Karin Giphart en Yvonne Kroonenberg doen het met iedereen

PERSBERICHT

Amsterdam, 12 oktober 2010

Karin Giphart en Yvonne Kroonenberg 'Doen het met iedereen' is een, hoe kan het ook anders, literaire theatervoorstelling van Karin Giphart en Yvonne Kroonenberg. Karin en Yvonne lijken niet veel met elkaar gemeen te hebben dan een spitse tong en een liefde voor schrijven, maar schijn bedriegt. Iedere avond voegt een wisselend muzikale of literaire gast zich bij de dames en spreken samen over het lot, de liefde, vreemdgaan, de verleiding en de misleiding. Karin en Yvonne willen alles van hun gast weten en zullen alles vragen. Maar zelf geven ze ook alles, van beschamende anekdotes tot eigen geschreven Nederlandstalige liedjes.

Yvonne Kroonenberg schrijft boeken over de liefde en alles wat er verkeerd kan gaan tussen mannen en vrouwen. Yvonne schrijft niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen en jong volwassenen, zoals de Koosje-serie en de serie 'het geheim van...'. Samen met haar jongere broer, singer-songwriter Philip Kroonenberg, treedt ze geregeld op in theaters en bibliotheken.

Karin Giphart is schrijver en singer-songwriter. In 2005 debuteerde zij naast de bestseller 'Maak me Blij' met de cd 'And she bites'. 'Iets tussen broer en zus' volgde in 2007 en het album 'Recapture' in 2008. In het najaar van 2010 verscheent 'Het Gouden Uur' bij uitgeverij Lebowski dat werd gepresenteerd op de boekenmarkt van de Uitmarkt 2010. Verder presenteerde Karin het boekenprogramma 'Uitgelezen' bij Het Gesprek. Speciaal voor de theatertour maakt Karin een interactief Nederlandstalig album waaraan men via internet kan meewerken.

Muzikale begeleiding:

Piano: Frank Antens

Gitaar: John Paul Thijssen

Vanaf januari 2011 is de voorstelling te bezoeken in de Nederlandse theaters.

Voor alle tourdata klik hier, voor meer informatie klik hier.


---