Ingezonden persbericht


Thunderbird Resorts Inc.: September 2010 Revenue Report

PANAMA, REPUBLIEK PANAMA--(Marketwire - 11 oktober 2010) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird" of "Groep") (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) meldt de volgende inkomsten over september 2010:

Thunderbird Resorts Inc. - Groepsbrede verkoopresultaten per

land (niet geauditeerd)(in duizendtallen)

september 2010

Costa Rica


1.640

Nicaragua

953

Guatemala

286

Filippijnen

4.057

Polen

247

Peru Gaming


2.183

Peru Hotel


1.390

Totaal Geconsolideerde Inkomsten

$10.756

OVER HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale leverancier van merkdiensten voor casino's en de hospitality-industrie en we richten ons op markten in Midden- en Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië en India. Het is onze missie om "buitengewone ervaringen te creëren voor onze gasten". Aanvullende informatie over de Groep is beschikbaar op de website www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Dit bericht bevat bepaalde toekomstgerichte verklaringen met betrekking tot de aandelenregelgeving van verscheidene internationale, federale en staatsjurisdicties. Alle verklaringen die hierin zijn opgenomen, behalve de verklaringen gebaseerd op historische feiten, met inbegrip maar zonder beperkingen verklaringen met betrekking tot eventuele inkomsten en toekomstige plannen en doelstellingen van de Groep, zijn toekomstgerichte verklaringen die onderhavig zijn aan risico's en onzekerheden. Er kunnen geen garanties worden geboden over de nauwkeurigheid van dergelijke verklaringen en feitelijke resultaten kunnen aanzienlijk verschillen van de verwachte resultaten in deze verklaringen. Belangrijke factoren voor eventuele verschillen tussen feitelijke resultaten en toekomstgerichte verklaringen van de Groep zijn onder andere concurrentiedruk, nadelige wijzigingen in regelgevingstructuren en algemene risico's die samengaan met de zakenwereld. Deze factoren worden allen ge noemd onder de kop "Risicofactoren" en elders in de documenten van de Groep, welke regelmatig worden ingediend bij de NYSE Euronext Amsterdam en andere regelgevende instanties.




Ingezonden persbericht