KRO

KRO Puberruil Z@pp: Kampeerster Roxy ruilt met toneelspeelster Sanne

Uitzenddatum: 13/10/2010

In KRO Puberruil Z@pp ruilen kids van 11 en 12 jaar voor een paar dagen van leven. Ze stappen in de wereld van een leeftijdsgenootje, komen terecht in een nieuw gezin en nemen de hobby's en vriendjes van de ander over. KRO Puberruil Z@PP wordt gepresenteerd door Ajouad El Miloudi. In deze aflevering ruilt Roxy, die in de zomer en regelmatig in het weekend op de camping in de Overijsselse plaats Bathmen woont, met de spontane Sanne uit het Gelderse Puiflijk.

De 12-jarige Sanne woont in een vrijstaand huis en heeft een zus waarmee ze veel doet. Haar moeder is tandartsassistente en haar vader, een echte grappenmaker, is politieagent. Het liefst wil hij iedereen voor gek zetten! Sanne's grootste hobby's zijn toneelspelen en badmintonnen. Thuis zijn er regels voor computeren en tv kijken. Dit vind Sanne wel jammer, ze vindt het namelijk erg leuk om met vriendinnen en met knappe jongens te chatten.

Roxy is een stoere meid. Haar vriendinnen komen regelmatig logeren op de camping, waar genoeg te beleven is. Roxy komt uit een heel hecht gezin, waar veel kusjes en knuffels worden uitgedeeld. Thuis zijn er bijna geen regels. Roxy is nooit alleen thuis en eet altijd samen met haar ouders. Regelmatig doet het gezin leuke dingen zoals skeeleren en spelletjes doen. Als er een playbackshow is op de camping, knutselt ze met haar moeder de leukste outfits in elkaar en doen ze vol overgave mee.

Zal Sanne haar zus erg gaan missen? Durft ze het aan om met de playbackshow mee te doen? Heeft Roxy op de camping voldoende badmintonervaring opgedaan om een wedstrijdje te winnen? Lukt het haar om de vader van Sanne, altijd de leukste thuis, eens goed in de maling te nemen?

KRO Puberruil Z@pp aflevering 6, woensdag 13 oktober om 16.50 uur op Z@pp/Ned.3