LeerPortaal: Verdiepingscursus Alles over Kaas: Geiten- en schapenkaas
Datum: 13-10-2010
Telefoon: 0348419771
De cursus vindt plaats op woensdag 13 oktober en woensdag 20 oktober
(2 dagdelen van 4 uur). Tijdens de cursus wordt getenkaas en
schapenkaas behandeld.
Kaaskennis voor gevorderden
Weet u al veel van kaas in het algemeen, maar wilt u uw kennis van een
specifieke kaassoort graag uitbreiden? Dan is een verdiepingscursus
Alles over kaas geschikt voor u. Er zijn cursussen voor alle acht
kaassoorten: harde- en halfharde kaas, smeltkaas, verse kaas, witte
korstkaas, rode korstkaas, blauwaderkaas, geitenkaas en schapenkaas.
Tijdens de cursus leert u alles wat u over uw favoriete kaassoort moet
weten. Denk aan de eigenschappen, toepassing en presentatie van de
betreffende kaassoort, en aan de `deelfamilie' waar de betreffende
kaassoort toe behoort.
Voor elke onderneming gelden andere omstandigheden. Deze
verdiepingscursus wordt dan ook afgestemd op uw eigen manier van
werken. Zo worden er oefensituaties gecreëerd die zich in uw dagelijkse
praktijk zouden kunnen voordoen, en wordt het cursusmateriaal
desgewenst in uw eigen huisstijl opgemaakt.
Vakcentrum Levensmiddelen