Gemeente Kaag en Braassem

Informatieavond N 207 Noord Leimuiden â Alphen aan den Rijn N207

Op woensdag 13 oktober organiseert de provincie Zuid-Holland in samenwerking met de gemeente een informatieavond. Deze informatieavond gaat over de plannen om de doorstroming op de N 207 Noord tussen Leimuiden en Alphen aan den Rijn te verbeteren. De avond wordt gehouden in het kerkgebouw aan de dr. Stapenseastraat 36 in Leimuiden. U kunt binnenlopen tussen 19.00 en 21.00 uur.

Informatiestands

Bij verschillende informatiestands kunt u meer te weten komen over de maatregelen die de provincie op korte en langere termijn neemt om knelpunten op de N 207 op te lossen. Maatregelen zijn onder andere verbetering van het openbaar vervoer door de aanleg van busbanen, verbreding van de N 207 op sommige delen en aanpassing van kruispunten.

Knelpunten die al op korte termijn worden aangepakt zijn het baanvak tussen de Eisenhowerlaan en de Kruisweg bij Alphen aan den Rijn, en het kruispunt met de Dr. Stapenseastraat in Leimuiden. In mei en juni zijn over beide maatregelen de direct betrokken bewoners geraadpleegd. Tijdens de informatieavond licht de provincie graag toe wat er is gedaan met de suggesties die toen naar voren zijn gebracht.

N 207 Leimuiden â Gouda

De projecten N 207 Noord maken deel uit van de Corridor N 207. Op basis van de gemaakte afspraken in de Corridorstudie N 207 neemt de provincie de komende jaren allerlei maatregelen om de verkeersdoorstroming en verkeersveiligheid op de N 207 te verbeteren, op korte en langere termijn. Kijk voor meer informatie hierover op
www.zuid-holland.nl/n207.
Â