Verklaring van de medezeggenschapsraad Inholland

13/10/2010 10:30

Hogeschool INHOLLAND

Verklaring van de medezeggenschapsraad (HMR) van Inholland bij aantreden van het College van Bestuur in de nieuwe samenstelling

Op maandag 11 oktober 2010 hebben de twee leden van het College van Bestuur in de nieuwe samenstelling bij de Medezeggenschapsraad om onze steun gevraagd. Deze vonden zij onmisbaar om de zware taak op zich te kunnen nemen, waarvoor zij staan in de actuele situatie van onze hogeschool. Na levendige discussie en rijp beraad heeft de Medezeggenschapsraad het gewenste vertrouwen uitgesproken.

De Medezeggenschapsraad heeft zich daarbij niet alleen laten leiden door de beleidsvoornemens van het College. De uitvoering hiervan zal veel van de CvB-leden vragen. Op de eerste plaats komt daarbij, onze studenten geloofwaardig te verzekeren van de waarde van onze diploma's. Een en ander zal nauwlettend, constructief en kritisch worden gevolgd - vanuit het besef van medeverantwoordelijkheid, dat kenmerkend is voor de medezeggenschap bij Inholland. Op dit moment is de Medezeggenschapsraad ingenomen met de eerste zichtbare aanzetten tot een nieuwe bestuurscultuur. De Medezeggenschapsraad vindt, dat het goede voorbeeld aan de top van de organisatie gegeven moet worden en zal daaraan naar vermogen bijdragen.





http://www.inholland.nl