Gemeente Hilversum

Pakkende slogan gezocht voor veiligheid

publicatiedatum: dinsdag 12 oktober 2010

Voor het nieuwe integraal veiligheidsplan van de gemeente Hilversum zijn we op zoek naar een pakkende slogan. Onder de bruikbare inzendingen worden drie crisislampen (zie www.crisislamp.nl) verloot en de winnaar krijgt een cadeaubon ter waarde van 50 euro. Voor veel bewoners heeft veiligheid een hoge prioriteit.

Ook in het nieuwe collegeprogramma krijgt veiligheid een belangrijke positie, waarbij de samenwerking met de Hilversummers zoveel mogelijk wordt gezocht. Het einddoel van veiligheidsbeleid is dat de burgers in de gemeente Hilversum veilig zijn en zich veilig voelen. Onze uitgangspunten zijn samenwerking, systematisch, samenhangend en preventie. We zoeken dus een pakkend motto dat deze begrippen kort en bondig samenvat. De slogan wordt straks gebruikt bij drukwerk en andere voorlichtingsacties.

Hebt u een goede suggestie, laat het ons dan weten. Graag ontvangen we uw inzending voor 1 november, door een mail te sturen naar veilig@Hilversum.nl of via het postbusnummer van de gemeente; postbus 9900 1201 GM Hilversum.