Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 13-10-2010

Vermoedelijke bedrijfsinbrekers met autopech

TILBURG: De politie heeft op dinsdagavond na een melding van een getuige twee mannen, een 23-jarige Dordrechtenaar en een 47-jarige Tilburger aangehouden die verdacht worden van een poging tot inbraak in een bedrijfspand aan de Simon de Cockstraat. De verdachten konden mede worden gearresteerd omdat kennelijk hun bestelauto niet wilde starten.

Een getuige belde rond 19.30 uur dat er ingebroken werd bij een bedrijf aan de Simon de Cockstraat. Agenten belast met het donkere dagen offensief gingen onmiddellijk ter plaatse/ De daders zaten al weer in een busje, maar kregen kennelijk de motor niet meer aan de praat. Ter plaatse zagen de agenten de bestelauto met geopende motorkap tegen een hek staan. Er was inderdaad gepoogd in te breken in het bedrijfspand. Er zat verse schade aan de voordeur. Getuigen die voor het pand stonden wezen naar een man die verderop stond. Hij zou één van de inbrekers zijn. De agenten hebben daarop die man, een 23-jarige Dordrechtenaar aangehouden. Tijdens een verder onderzoek in de omgeving werd nog een 47-jarige Tilburger op basis van de opgegeven signalementen
gearresteerd. De 23-jarige verdachte is in verzekering gesteld. Het onderzoek naar de betrokkenheid van de andere verdachte loopt nog.

Auto gestolen door woninginbrekers

BERKEL-ENSCHOT: Vanmorgen hebben de bewoners van een huis aan de St. Josephstraat. Bij de inbraak werd ook de auto van de bewoners, een zwarte Volkswagen Touran, met het kenteken 03-NGV-1 gestolen. De daders hebben de voordeur geforceerd. In de woning vonden de dieven kennelijk de sleutels van de auto. De politie stelt een nader onderzoek in.

Tilburgse (24) rijdt zonder rijbewijs

TILBURG: Een wijkagent van het team Wilhelminapark heeft dinsdagmiddag tijdens den controle op de Besterdring een 24-jarige Tilburgse betrapt op het rijden zonder rijbewijs. De verdachte die gecontroleerd werd, toen ze haar auto parkeerde gaf toe dat ze helemaal geen rijbewijs had.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 13-10-2010 11:00 | © Regio Midden en West Brabant |