Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

13 oktober 2010

---

Meedenkavond bezuinigingen op 13 oktober 2010

13 oktober 2010
Stadsdeel Nieuw-West staat voor een grote, moeilijke opgave om de komende vier jaar op een totaal van circa 200 miljoen euro zo'n twintig tot dertig miljoen euro te bezuinigen. Net als bij de totstandkoming van het coalitieakkoord van PvdA, GroenLinks en D66, baseert het stadsdeel zich ook op de instanties en organisaties die in Nieuw-West werkzaam zijn.

Enquête

De stadsdeelraad heeft de organisaties die actief in het stadsdeel zijn gevraagd een enquête in te vullen. Dit om het politieke debat goed te onderbouwen. Meer dan 40 organisaties hebben gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. De resultaten van de enquête worden bekend gemaakt, en dienen mede als input, voor de meedenkavond op 13 oktober.

slagerijmedewerkers

Meedenkavond

Woensdag 13 oktober is de meedenkavond. Op deze avond gaan de bij het stadsdeel betrokken organisaties in gesprek met de deelraad. De resultaten van de avond zijn belangrijk om een goede mening te vormen over de bezuinigingen. Ook zullen de bevindingen meegenomen worden in de begroting voor 2011.

Meekijken?

De meedenkavond is rechtstreeks te zien via
www.raadsinformatienieuwwest.nl .

Programma meedenkavond 13 oktober over heroverweging/bezuinigingen

19.30 uur Opening en welkom door Hans Bakker (avondvoorzitter) 19.45 uur Meedenksessies in werkgroepen (decentraal) 20.30 uur Terugkoppeling (centraal)

21.00 uur Pauze

21.15 uur Meedenksessie - vervolg (centraal) 21.45 uur Analyse, uitkomsten en voorlopige conclusie

22.15 uur Sluiting

Locatie

Raadzaal stadsdeelkantoor Nieuw-West,
Pieter Calandlaan 1
1065 KH Amsterdam


---