Woningcorporatie Ymere

Oplevering Regiocollege Zaandam

13-10-2010

Donderdag 7 oktober 2010 is Cypressehout 95, het nieuwe gebouw van het Regio College feestelijk geopend. Ymere heeft meegewerkt aan de herontwikkeling van kantoor naar schoolgebouw.

Wim van Amersfoort, lid College van Bestuur van het Regio College,deed tijdens zijn speech een beroep op de gemeente Zaanstad om vooral te blijven investeren in de kwetsbare groepen volwassenen. Robert Leferink, directeur Markten en Innovatie van Ymere, wees op het feit dat Cypressehout 95 het eerste gerealiseerde gebouw is van Ymere in Zaandam.

Samen met wethouder Linnekamp van gemeente Zaanstad gaf hij het Regio College een tas cadeau, gevuld met bloembollen die op de berg tegenover het Regio College worden geplant. In het voorjaar zal dan het logo van het Regio College zien zijn.

Ontmoet het mbo

Daarna konden bezoekers de onderwijsafdelingen van het nieuwe gebouw bekijken. Hier waren presentaties te zien van de afdelingen Volwasseneneducatie en Economie. Ook andere afdelingen waren vertegenwoordigd met mini-demonstraties. Dit was in het kader van de landelijke 6-daagse beroepsonderwijs: 7 oktober was de dag van het Open Huis met als thema ontmoet het mbo