Gemeente Bernheze


Collegebesluiten 5 oktober 2010

Aanpassing brandbeveiligingsverordening
Aan de gemeenteraad wordt op 16 december 2010 voorgesteld om een nieuwe brandbeveiligingsverordening vast te stellen in verband met de inwerkingtreding van de Wet veiligheidsregio's. De brandbeveiligingsverordening regelt het brandveilig gebruik van inrichtingen, die geen bouwwerk zijn. Hieronder vallen bijvoorbeeld (feest)tenten, terreinen, markten, kermissen, braderieën en dergelijke.

Besluitvorming college KVO-b Heesch
Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met het plan van aanpak voor het Keurmerk Veilig Ondernemen op de bedrijventerreinen Cereslaan en De Beemd in Heesch en het bijbehorende convenant. Het plan van aanpak vormt de basis voor het keurmerk op de betreffende bedrijventerreinen.

Tijdelijke datum kermis Heeswijk-Dinther
Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de datum van de kermis in Heeswijk-Dinther (tweede weekend van juni) in 2011 eenmalig wordt verplaatst naar het derde weekend van juni (18 tot en met 21 juni) in verband met de kermis in Nistelrode die altijd met Pinksteren plaatsvindt (conform de kermisvoorwaarden Bernheze). De gewijzigde datum van de kermis in Heeswijk-Dinther geldt alleen voor het komende jaar.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35

kijk eens bij:
WOZ-loket