13/10/2010 15:58

LegalLane

Knoops de beste volgens advocaten

Prof. dr. mr. Geert-Jan Knoops is winnaar van de LegalLane Award 2010. Deze prijs wordt uitgereikt aan de advocaat die het hoogst gewaardeerd wordt door collega-advocaten.

Onderzoek

LegalLane.nl heeft in september een onderzoek uitgevoerd onder ruim 2.600 advocaten. Hierbij kon iedere advocaat z'n stem geven aan de advocaat die hij/zij het hoogst waardeert in het vakgebied. Advocaten uit alle rechtsgebieden namen deel.

Overall winnaar

Knoops kreeg in het onderzoek de meeste stemmen, zowel in het rechtsgebied Strafrecht als in totaal. Hij werd daarmee winnaar van de prijs.

Teamprestatie

De heer Knoops benadrukte in zijn commentaar de teamprestatie. "We werken vaak met teams van 2 of 3 advocaten aan een dossier. Deze prijs komt daarom alle kantoorgenoten toe".

Achtergrondinformatie

Over de heer prof. dr. G.G.J. Knoops, LL.M.

De heer Prof. dr. mr. Geert-Jan Alexander Knoops is parttime hoogleraar internationaal strafrecht aan de Universiteit Utrecht. Hij is tevens als partner verbonden aan het kantoor Knoops & Partners Advocaten. Bij dit kantoor werken in totaal 6 advocaten.

Als internationaal strafrechtadvocaat treedt hij onder andere op als defence counsel voor de verschillende internationale instanties, zoals het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in Straatsburg, het Rwanda-Tribunaal (ICTR), het Joegoslavië-Tribunaal (ICTY) en voor het Tribunaal voor Sierra Leone (Special Court for Sierra Leone). De heer Knoops is tevens ingeschreven als defence counsel bij het Internationaal Strafhof te Den Haag, alsmede tot de balie van het Cambodja Tribunaal.

Voor meer informatie zie www.knoops.info

Over LegalLane

LegalLane.nl helpt potentiële cliënten bij het vinden van een advocaat. De vermelding van de advocaat is voorzien van de uitspraken in rechtszaken waar de advocaat bij betrokken is, van aanbevelingen van cliënten en van publicaties van de advocaat.

Voor meer informatie zie www.legallane.nl

http://www.knoops.info