Politie Gelderland-Zuid

Getuigen ongeval gevraagd

Nijmegen, 13-10-2010 o Woensdagochtend werd rond 8 uur een ongeval op de Muntmeesterlaan in Nijmegen doorgegeven aan de gemeenschappelijke meldkamer van de hulpdiensten. Een fietsende vrouw zou zwaar hoofdletsel hebben opgelopen na een botsing met een andere fietser. De fietser die bij het ongeluk betrokken was, bleek ervandoor te zijn gegaan.

Politie en ambulance gingen woensdagochtend direct naar de opgegeven locatie waar de aanrijding tussen twee fietsers zou hebben plaatsgevonden. Een 51-jarige vrouw uit Wijchen lag zwaar gewond op de openbare weg en werd ter plekke door ambulancepersoneel verzorgd. Zij is kort na de aanrijding met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Verdwenen
De dienst VerkeersOngevallenAnalyse heeft aan de Muntmeesterlaan onderzoek verricht om de toedracht te kunnen achterhalen. Voor dit onderzoek was de weg tot ongeveer elf uur afgesloten en heeft de dienst VerkeersOngevallenAnalyse alle gevonden sporen vastgelegd. Een getuige verklaarde tegenover de politie dat een jongen bij het ongeval betrokken was maar dat deze even later verdwenen was. De politie is op zoek naar deze jongen die meer zou kunnen vertellen over de toedracht van het ongeval.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar de jongen die betrokken was als tweede fietser bij de aanrijding. Getuigen konden de politie niet vertellen in welke richting de jongen weg is gefietst.
De jongen is ongeveer 13 of 14 jaar oud
Hij is ongeveer 1.80 m lang
Hij heeft een blanke huidskleur
Hij heeft kort, donker haar
Droeg donkere kleding en
Verplaatste zich op een heren fiets

Informatie
Weet u wie deze jongen is, hebt u gehoord over de aanrijding of ben jij zelf deze fietser die betrokken was bij de aanrijding? Bel met uw informatie naar de politie via het nummer 0900-8844. Wilt u liever uw informatie anoniem doorgeven, kunt u met Meld Misdaad Anoniem bellen via het telefoonnummer 0800-7000. (13)

Laatst gewijzigd 13-10-2010 16:03 | © Regio Gelderland-Zuid |