Ingezonden persbericht


Wereldpremière "Briefgeheim" op opening Cinekid

Woensdag 13 oktober wordt de rode loper uitgerold voor Pathe Tuschinski in Amsterdam ter ere van de wereldpremière van "Briefgeheim" op de opening van het Cinekid Festival 2010. Daan Schuurmans, Hanna Obbeek, Isabelle Stokkel, Nils Verkooijen, Lies Visschedijk en Jan Terlouw schitteren op de Rode Loper. Daarnaast maken Maaike Vos, Rick Engelkes en vele Bekende Nederlanders ook hun entree. Uiteraard zijn regisseur Simone van Dusseldorp en de producenten aanwezig.

BRIEFGEHEIM gaat over de 11-jarige Eva, die genoeg heeft van de spanningen thuis. Ze wil haar ouders laten merken hoe ze zich voelt, en besluit om weg te lopen. Ze verstopt zich bij haar beste vrienden Jackie en Thomas. Maar als ze een geheime brief vindt en betrapt wordt in de tuin van buurman Brandsema, het hoofd van een criminele organisatie, neemt haar plan een onverwachte wending. Brandsema vertelt dat Eva's vader voor hem werkt. Eva gelooft daar niks van. Ze gaat op onderzoek uit om de onschuld van haar vader te bewijzen, maar alles wat ze vindt, lijkt op het tegendeel te duiden.

A-Film Entertainment brengt "Briefgeheim" op 14 oktober uit in de Nederlandse bioscopen. Voor meer informatie over de film ga naar: www.briefgeheimdefilm.nl. Voor meer informatie over Cinekid gaat u naar www.cinekid.nl.

EINDE PERSBERICHT
()