Gemeente de Waard


Inloopavond bedrijventerrein Melkweg

De gemeente Graafstroom is druk bezig met de ontwikkeling van de uitbreiding van bedrijventerrein Melkweg te Bleskensgraaf. In 2008 heeft het college van burgemeester en wethouders een `structuurschets Melkweg' vastgesteld. Hierin staat dat het bedrijventerrein mag uitbreiden en met welke soort bedrijven

Nu zijn het beeldkwaliteitplan, het groenplan en het bestemmingsplan klaar en dat willen we u graag laten zien tijdens een inloopavond. De beeldkwaliteit omschrijft de gewenste uitstraling, de bouwhoogtes, de verkaveling etc. Het groenplan bepaalt de kwaliteit en hoeveelheid groen op het nieuwe bedrijventerrein. Het bestemmingsplan tot slot, laat de juridische regels zien waaraan het bedrijventerrein en haar toekomstige bedrijven aan moeten voldoen om zich te mogen vestigen.

Wij willen u dan ook graag de ontwikkelingen presenteren tijdens een inloopavond. De bijeenkomst is op woensdag 13 oktober van 19:00 tot 21:00 uur in De Spil te Bleskensgraaf.

Burgemeester Van der Borg en de gemeentelijk projectleider Sander Duijts zijn er voor het beantwoorden van vragen en geven uitleg aan de hand van opgestelde panelen. Ambtelijke medewerkers zijn aanwezig ter ondersteuning.