Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 13 oktober 2010

Mobiliteitsconcept Eileen en uitgever van De Zaak slaan handen ineen: Persoonlijke Assistente van De Zaak!

Naast de bekende auto van de zaak, een laptop van de zaak en een telefoon van de zaak, komen mobiliteitsconcept Eileen en mkb-kennisnetwerk De Zaak nu ook met de Persoonlijke Assistente van De Zaak!

Smal Business Publishing, uitgever van o.a. hét ondernemerstijdschrift De Zaak, biedt alle 160.000 lezers deze maand een gratis proefabonnement op de telefonische service van Eileen, je persoonlijke assistente voor onderweg.

Ondersteuning onderweg
"Met deze gezamenlijke propositie willen wij ondernemers onderweg optimaal ondersteunen om efficiënter te reizen en te werken. Ondernemers kunnen met dit abonnement van De Zaak de focus houden op het werk en de tijdrovende zaken onderweg laten regelen door hun persoonlijke assistente Eileen, aldus Richard Vergeer hoofd sales van De Zaak.

Slim werken = slim reizen
Lars Schotanus directeur van YPCA, het bedrijf achter Eileen: "Uiteraard ondersteunen wij ondernemers in hun auto met verkeersinformatie, een telefoontje doorverbinden of om iets op te zoeken op internet. Echter soms is het voor een ondernemer ook veel sneller en efficiënter om de trein te nemen naar een zakelijke afspraak. Zo kan onderweg met een kop koffie bijvoorbeeld lekker worden doorgewerkt. Eileen kan hierbij, als een soort persoonlijke reisadviseur, de ondernemer informeren over bijvoorbeeld de vertrektijden, maar ook adviseren en stimuleren om voor bepaalde trajecten de trein te nemen".

Eileen, je persoonlijke assistente voor onderweg
Eileen is een echte assistente (dus geen stemcomputer) die je 24 uur per dag en 7 dagen per week kan bellen voor hulp, tips en praktische informatie voor als je onderweg bent of onderweg gaat. Eileen geeft je door waar de files staan en waar er onderweg geflitst wordt. Maar je kunt Eileen ook bellen voor bijvoorbeeld de openingstijden van de dierentuin, de dichtstbijzijnde HotSpot van KPN, voetbaluitslagen, het laatste nieuws of om een telefoontje door te verbinden. Maar Eileen kan ook iets voor je opzoeken op Internet. Met één telefoontje regel je het!

YPCA (Your Personal Call Assistant) is een snel groeiend en innovatief bedrijf op het gebied van telefonische dienstverlening. YPCA biedt een uitgebreid pakket diensten specifiek afgestemd op de (auto)mobiele beller, waaronder 'Eileen' de persoonlijke assistente voor onderweg.


---

Noot voor de redactie (