Gemeente Oirschot

Sport en bewegen voor jeugd (Do-It) wordt enthousiast ontvangen

Afgelopen week heeft sportcoach Corné Boot het sportprogramma voor jeugd op de basisscholen gepresenteerd. Iedereen kent nu zijn gezicht. Ook heeft hij het sportprogramma via nieuwsbrieven van de basisscholen verspreid. Het is een gevarieerd programma waar iedereen van zal smullen. Als kinderen mee willen doen is het sturen van een mail naar de Sportcoach voldoende. Wel moet in die mail staan op welke school en in welke klas een kind zit. Â

Â

Sport en beweegprogramma:

* Woensdag 13 oktober, 14.30 tot 16.30 uur

Circus & Acrobatiek, gymzaal De Halm te Oirschot
* Woensdag 20 oktober, 14.00 tot 16.00 uur

Circus & Acrobatiek, Sporthal De Klep te Middelbeers
* Maandag t/m vrijdag 25 t/m 29 oktober, 09.00 â 10.30 uur

Zwem4daagse, Sportcentrum Kroonenburg (LACO) te Oirschot
* Woensdag 27 oktober, 12.30 tot 15.00 uur

OLA WaterSpelen, Sportcentrum Kroonenburg (LACO) te Oirschot
* Woensdag 3 november, 14.00 tot 16.00 uur

Circus & Acrobatiek, gymzaal Spoordonk, Bernadettestraat Spoordonk

Â

In de afgelopen week heeft het Kempenhorst College haar eerste naschoolse activiteit gehad voor jeugd in de leeftijd 13+. Onder begeleiding van de Lichamelijke Opvoedingdocenten van het Kempenhorst hebben zij in de Kemmer de nieuwe klimwand vele malen beklommen (zie foto). Op dinsdagmiddag 9 november is de volgende naschoolse activiteit. Hier staan klimmen, breakdance en tennis op het programma.

Â

Heeft u interesse voor deelname voor uw kinderen of wilt u meer weten over wat de sportcoach allemaal doet, bel of mail hem. Corné is te bereiken via c.boot@brabantsport.nl of telefonisch via 06 20441685.

Â