Ingezonden persbericht


** PERSBERICHT **

Van studentenbedrijf doorgegroeid naar een solide bedrijf studenten richten naast studie bedrijf op.

Eigenwijs, creatief en passie voor het ondernemen. MotiFive is, nadat ze zijn begonnen als studentenbedrijf, doorgegroeid naar een solide bedrijf. Oorspronkelijk begonnen met de opvouwbare broodtrommel heeft het jonge bedrijf de smaak te pakken. Onlangs zijn er wederom twee geheel nieuwe producten vervaardigd, de appelhouder en een opvouwbaar vergiet.

MotiFive werd eind 2006 opgericht door 5 studenten werktuigbouwkunde aan de TH-Rijswijk. "We moesten voor school in 8 maanden een bedrijf oprichten:", vertelt Paul Luijting. Met zijn vier medestudenten kwam hij toen op het idee aan de slag te gaan met broodtrommels. "Een van hen ergerde zich eraan dat zijn broodjes altijd geplet werden in zijn tas en hij vond dat een broodtrommel weer te veel ruimte innam." Na flink wat brainstormsessies en een aantal marktonderzoeken ontstond de opvouwbare broodtrommel, hoe een saai product weer sexy werd gemaakt werd bewezen door de jongens van de TH Rijswijk.

Appelhouder
Tijdens de studie zijn de studenten doorgegaan met ondernemen. Naast de opvouwbare beker, opvouwbare Hang't (voor mobiele telefoons) en de MaggEi (koken van eieren in de magnetron) heeft MotiFive onlangs de appelhouder geïntroduceerd. Dit product biedt kinderen de kans om gemakkelijk hun appel te verorberen zonder dat deze de kans heeft om op de grond te vallen. Het principe is erg simpel, je prikt de appelhouder in de appel, je hangt hem om je nek met het speciale veiligheidskeykord en je kan veilig en makkelijk de appel afkluiven. Een must voor elk kind als je weet dat elke appel rijk is aan vitamine A,C & E.

Opvouwbaar vergiet
In de tussentijd zijn de studenten afgestudeerd en produceren ze niet alleen producten voor hun eigen MotiFive label maar ook producten voor derden. Veelal zijn dit kleine kunststof producten (door middel van spuitgieten)

Onlangs heeft MotiFive ook het opvouwbaar vergiet geïntroduceerd. Bekend is dat dit geen nieuw innovatief product is maar wel het eerst betaalbare opvouwbare vergiet. De werking van dit product is eveneens erg simpel. Dit is ook de kracht van het bedrijf, de eenvoud en simpelheid van de producten laat van zich spreken.

Voor meer informatie: www.moti5.nl


- www.appelhouder.nl

- www.opvouwbaarvergiet.nl
- www.opvouwbarebroodtrommel.nl

Klik voor de foto's in hoge resolutie. (www.moti5.nl/pr/)

--- Einde bericht ----

Ingezonden persbericht