SpaOnline.com - vergelijkingssite van alle Spa Wellness Centers in NL


ROTTERDAM, 20101013 -- SpaOnline.com uit Rotterdam lanceerde onlangs een vergelijkingssite, waarbij alle Spa Wellness Centers in Nederland overzichtelijk op een rij worden gepresenteerd. De websitebezoeker kan tot in detail filteren op onder andere vestigingsplaats, soort massagebehandeling en de aanwezigheid van binnen- en/of buitenbad. SpaOnline.com vergelijkt in enkele seconden meer dan 170 Spa's op de gewenste zoekcriteria. Op deze manier vindt de klant vooraf met een paar klikken die Spa Wellness Centers die voldoen aan alle persoonlijke wensen. Op www.spaonline.com is naast de vergelijkingssite ook algemene informatie en het laatste nieuws op het gebied van Spa & Wellness terug te vinden.

Op welke criteria kan ik zoal zoeken?
Enkele voorbeelden van zoekcriteria zijn: dichtstbijzijnde vestiging, zwembad binnen of buiten, aanwezigheid van restaurant, rustruimte of beauty-afdeling. Ook kan worden geselecteerd op manicure- en pedicurebehandelingen, alle soorten massages, badkledingdag en vrouwendag. Dit is nog maar een beperkte greep uit de selecties die de klant kan maken. Voor het verkrijgen van een volledig beeld worden geïnteresseerden geadviseerd de website www.spaonline.com te bezoeken. Met deze comfortabele en uitgebreide manier van zoeken naar de juiste Spa Wellness Center komt de Spa-bezoeker nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Uit het gebruik van de vergelijkingssite van SpaOnline.com blijkt nu al dat de doorsnee saunabezoeker vooraf grondig onderzoek doet naar de aanwezige faciliteiten. Managing director Faizal Siddiqui vertelt waarom het zo belangrijk is bepaalde vragen van de Spa-bezoeker van tevoren te beantwoorden: "Vele bezoekers willen graag van tevoren een keuze maken. Wil men met badkleding in de sauna? Dan kiest men de vestiging waar dat mogelijk is. Wil men graag op het eind van de dag een hapje eten in het restaurant? Ook dan kan de juiste vestiging worden gekozen. De klant maakt zijn wensen kenbaar en krijgt het op een presenteerblaadje aangereikt. Dát is de klantvriendelijke insteek van SpaOnline.com."

Leuke bijkomstigheid voor de bezoekers van een Spa Wellness Center is, dat ze na hun bezoek gratis en geheel vrijblijvend topproducten kunnen ontvangen van Dead Sea Premier, Wellnessbasics, The Body Shop en Rituals. Het enige wat zij hiervoor moeten doen, is online hun ervaringen vertellen over de bezochte Spa-vestiging. In ruil voor deze review ontvangt de klant Spa Punten, die inwisselbaar zijn voor de genoemde topproducten. De reviews van de klant worden vermeld op de website en dienen als nuttige informatie voor de volgende Spa-bezoeker. Zowel de producten als de thuisbezorging zijn geheel kosteloos.