Wordfast Anywhere kondigt ondersteuning aan voor platforms voor Apple's iPhone en andere toonaangevende mobiele apparatuur

Meer dan 8500 geregistreerde gebruikers kunnen nu vertalen op een verscheidenheid aan smartphones met ’s werelds grootste en snelst groeiende applicatie voor cloud-gebaseerde vertaalgeheugens

PARIJS & NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- 20101013 --

Wordfast LLC:

Nieuwsfeiten

  • De Wordfast Anywhere-werkomgeving is nu de eerste professionele softwareapplicatie voor vertaalgeheugens die vertalingen op de iPhone ondersteunt, evenals andere toonaangevende mobiele apparaten, waaronder Windows Mobile, Android en Palm OS.
  • Wordfast Anywhere is de grootste en snelst groeiende cloud-gebaseerde vertaalomgeving, met wereldwijd meer dan 8500 geregistreerde gebruikers.
  • Wordfast Anywhere wordt als GRATIS applicatie aangeboden, waardoor een professionele vertaalsoftware-omgeving binnen het bereik is van alle vertalers in de hele wereld en op vrijwel elk apparaat.

Voordelen van Wordfast Anywhere:

  • Het Software-as-a-Service (SaaS)-model maakt het mogelijk dat het vertaalgeheugen meteen kan worden ingezet, zonder dat andere software moet worden geïnstalleerd.
  • Directe werkgroepfaciliteiten maken samenwerking in realtime tussen teamleden mogelijk. Toestemmingen kunnen worden geconfigureerd om het delen van bepaalde onderdelen van het vertaalgeheugen via internet toe te staan.
  • Volledige privacy en vertrouwelijkheid van alle bronbestanden, doelbestanden en onderdelen van het vertaalgeheugen.
  • Integratie en ondersteuning van computervertalingen voor een breed scala aan bestandsformaten.
  • Web-gebaseerd alignment-tool stelt gebruikers in staat om vertaalgeheugens uit bestaande bron- en doelbestanden in bepaalde talen aan te maken.

Ondersteunend citaat

Wordfasts oprichter en voorzitter, Yves Champollion, verklaarde, “Wij bij Wordfast zetten ons ervoor in om aan onze klanten vertaalsoftware te leveren die in vrijwel elke omgeving functioneert. Door ondersteuning van meerdere mobiele platforms toe te voegen, geeft Wordfast Anywhere gebruikers de mogelijkheid om onderweg te vertalen. Hoewel dit niet ideaal is voor grootschalig werk, hebben gebruikers van Wordfast Anywhere op smartphones nu via internet toegang tot hun centraal opgeslagen vertaalgeheugens om herzieningen en kleine projecten uit te voeren. Deze innovatie zal ertoe bijdragen dat vertalers ook op andere plaatsen kunnen werken dan vanaf hun desktop.”

Ondersteunende middelen

Over Wordfast

Wordfast LLC is ’s werelds op één na grootste leverancier van vertaalsoftware. Het bedrijf heeft op dit moment meer dan 20.000 actieve implementaties door klanten op de markt. Voornamelijk gestimuleerd door de positieve recensies van gebruikers en experts binnen de industrie, omvat het klantenbestand van Wordfast onder andere de Verenigde Naties, NASA, McGraw-Hill, Nomura Securities en een breed scala aan onderwijsinstellingen en duizenden freelance taalkundigen. Ga voor meer informatie naar www.wordfast.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Wordfast LLC
Kristyna Marrero

202-758-4680