Rob Stenders, Fred Siebelink en Lana Wolf hoofdrol in comic-serie


De eerste keer ooit maakt een radioteam uit van een stripboekserie. Volg samen met hen het spoor van angst, goede en slechte vampieren

AMSTERDAM, 20101013 -- Ontmoet de cast van Sanguis een beleef de eerste verschijning van het beste Nederlandse radio team Rob Stenders, Fred Siebelink samen met liefelijke en getalenteerde Lana Wolf.

De strip komt binnenkort wereldwijd uit. Hier een vooraankondiging.

Over de strip Sanguis deel 1
Verhaal: Gert-Jan van Oosten
Art: Dimitri Jansma
Cover: Romano Molenaar & Dimitri Jansma
Script: Dimitri Jansma & Gert-Jan van Oosten
Consulting editor: Richard Boom

Special Thanks: Peter de Bruin, Lana Wolf, Fred Siebelink & Rob Stenders

De cover (foto) van de strip is getekend door niemand minder dan Romano Molenaar. Hij geniet vooral bekendheid vanwege zijn werk in de comic industrie en tekende o.a Lady Death, Witchblade, Wolverine en X-men. Romano werkt nu aan Storm.

www.vkblog.nl/static/pub/mm/tempest/149376/Image/sanguis1.jpg

Het verhaal
Pater Fred krijgt een bericht van een pas geleden overleden bischop. Hem wordt gevraagd om in de Zwitserse Alpen een familie te zoeken en hen het overlijden van de bisschop te vertellen. Als hij uiteindelijk de familie ontmoet, krijgt hij niet de antwoorden die hij zoekt, maar juist meer vragen.

De Uitgever
Drop Comics is een onafhankelijke Nederlandse uitgever. Tekenaars Dimitri Jansma, Ranjit Dommisse, Jorg de Jong en schrijver Gert-Jan van Oosten samen met consulting editor Richard Boom geven strips uit voor de internationale market. Met twee series in productie en een derde op weg, maakt de dit jaar opgerichte onderneming een vliegende start.

Bestel deel 1 van de serie Sanguis nu via bestel@dropcomics.nl. De comic (Engels) kost ¤4,99 exclusief verzendkosten.





Ingezonden persbericht