Gemeente Waddinxveen


Figuranten gezocht voor veldoefening hulpverlening aan evacués oproep figuranten (Bron afbeelding: Veiligheidsregio-nieuws, Veiligheidsregio IJsselland)

Altijd al uw acteertalenten willen uitproberen? Geef u dan op als figurant voor de veldoefening hulpverlening aan evacués op 13 oktober aanstaande van 13:00 tot 17:00 uur en help de gemeente zich voor te bereiden op een ramp of crisis waarbij opvang van evacués nodig is.

Wat gaat er gebeuren?

In het opvangcentrum gelegen in Waddinxveen worden evacués opgevangen van een fictieve ramp in de gemeente. Het gaat om een situatie direct na de ramp. Alle slachtoffers melden zich bij het opvangcentrum en de verschillende hulpverleners zorgen voor opvang, verzorging, registraties en dergelijke.

Wat wordt er van u verwacht?

Als figurant speelt u bijvoorbeeld de rol van evacué, verontruste buurtbewoner, gezins- of familielid van een persoon die opgevangen wordt in het opvangcentrum. Deskundige figurantenbegeleiders zullen u coachen.

Wie kan wel/niet deelnemen?

We zoeken deelnemers van jong tot oud, alleen of met meerdere vanuit een club of vereniging. Totaal is er plaats voor ongeveer 150 figuranten. Ook wanneer u minder valide bent, stellen wij uw deelname zeer op prijs. Tijdens een echte ramp moet u immers ook vakkundig geholpen worden.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van Cuijpers Consultancy (www.cc-groep.nl). Ga rechtstreeks naar het aanmeldformulier.  Neemt u als individu deel aan de oefening, dan krijgt u een cadeaubon van ⬠5,-. Neemt u deel vanuit een club of vereniging, dan ontvangt uw club of vereniging ⬠5,- per deelnemer.
Grijp deze kans en geef u, samen met uw clubgenoten, op want VOL = VOL.

Vragen

Heeft u vooraf aan uw aanmelding nog vragen, dan kunt u contact opnemen met mevr. Wilma Boom van Cuijpers Consultancy via tel. 038 â 460 79 52.