Mogelijkheden voor RFID in de logistieke sector


EINDHOVEN, 20101011 -- RFID (Radio Frequency Identification) is een veelbesproken technologie, maar is het nu een hype of levert de technologie u, als ondernemer, daadwerkelijk iets op? Syntensadviseur Maurice Kriatkow spreekt uit ervaring en zegt hierover `Met RFID maak je de keten transparant en werk je efficiënter.' Voor ondernemers die meer willen weten over de mogelijkheden organiseert Syntens op 13 oktober in Veghel een workshop.

RFID is een technologie om van een afstand informatie op te slaan en te lezen van zogenaamde RFID-"tags" die op of in object zitten. Inmiddels zijn er al diverse bedrijven die werken met deze technologie maar nog steeds zijn er ook nog veel ondernemers onbekend met de mogelijkheden. Vandaar dat Syntens, in samenwerking met AIDC-consultants, een praktische RFID-workshop aanbied. De interactieve workshop is bij het innovationcentre van Vanderlande Industries te Veghel.

Workshop
Tijdens de middag staan we in een kleine groep stil bij de theorie en nemen we u in vogelvlucht mee in de mogelijkheden van RFID. De theorie wordt verduidelijkt aan de hand van praktijkvoorbeelden uit diverse branches. We werken met concurrerende proefopstellingen en brengen diverse proeven zelf ten uitvoer zodat je de technologie kunt beleven.

Programma
13.00 uur Introductie
13:30 uur RFID in vogelvlucht (het verleden tot nu)
15:00 uur RFID-proeftuin
16:15 uur Wat hebben we geleerd
16:30 uur Afsluiting

Mocht u vragen hebben over deze workshop, neemt u dan contact op met Maurice Kriatkow te bereiken op telefoonnummer: 088 - 444 0 328.

Syntens

Ingezonden persbericht