Ingezonden persbericht


Ziekteverzuim voorkomen op Performa 2010

Boxtel, 12 oktober 2010 - Verzuim Onder Controle is een webbased verzuimmanagement programma waarmee een actief verzuimbeleid gevoerd kan worden. Hierdoor daalt het ziekteverzuim en besparen organisaties op kosten aangaande verzuim en re-integratie.

Verzuimmanagementsoftware biedt sturing
Verzuim Onder Controle ondersteunt bedrijven in het MKB proactief bij het uitvoeren van personeelsbeleid. Bij een ziekmelding begeleidt deze internetapplicatie case managers (direct leidinggevenden en HR functionarissen) door de gehele procedure en alle actiepunten. Verzuim Onder Controle verschaft met overzichtelijke rapportages ook inzicht in de verzuimcijfers van medewerkers wat een actief beleid mogelijk maakt.

Verzuimmanagement in de praktijk
Op de Performa vakbeurs die op 13 en 14 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden wordt, biedt Verzuim Onder Controle de mogelijkheid aan organisaties om praktijkcases te laten beoordelen door een onafhankelijke Register Case Manager, wat eventuele pijn- en verbeterpunten in verzuimbeleid naar voren kan brengen. Op 13 oktober kunnen bezoekers van de stand deze pijnpunten ook meteen laten behandelen met een stoelmassage.




Ingezonden persbericht