Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Platform Nieuwezorg: open minded, innovatief en correct

Het online discussie platform www.platformnieuwezorg.nl is gestart. Dit platform is van en voor zorgvernieuwers en heeft als doel een constructieve bijdrage te leveren aan Gezond Nederland. Dit betekent: opinie creëren en uitdragen over gezond houden en sneller beter maken van de Nederlandse bevolking met aandacht voor vereenvoudiging van de zorgbekostiging.

Op www.platformnieuwezorg.nl vindt discussie plaats over actuele zaken op het gebied van preventie, ontwikkelingen in de eerstelijnszorg, aanpak chronisch ziekenprobleem, integrale zorg, integrale bekostiging en opkomst van themaklinieken.

Daarnaast biedt het platform ruimte voor bespiegelingen over toegankelijke en betaalbare zorg voor een gezondere bevolking nu en in de toekomst. Onderwerpen die leden van de platformcommunity kunnen aandragen. Platform Nieuwezorg rekent op hun inbreng om het inzicht op zorg voor alle deelnemers te vergroten. Op die manier kunnen leden een bijdrage leveren om de uitdagingen, die voor ons liggen op het gebied van preventie en cure, het hoofd te bieden.

De content van Platform Nieuwezorg wordt gevuld door een onafhankelijke redactieraad. Deze raad initieert onderwerpen, redigeert en modereert. Samen met gebruikers en de initiatiefnemers buigt de redactieraad zich over doorontwikkeling van het platform. Nadat een nieuw onderwerp is aangemaakt, ontvangen gebruikers hierover een e-mail. Zo blijven ze optimaal op de hoogte van nieuw aangemaakte onderwerpen.

Platform Nieuwezorg is een initiatief van en wordt gefaciliteerd door TopSupport en Novo Nordisk.

///////////////////////////////////////////////