Ingezonden persbericht


Tanja Jess lanceert Tru Trussardi Eyewear Spring/Summer 2011 collectie voor Charmant Group

Oktober 2010 - De Charmant Group lanceert deze maand de Tru Trussardi Eyewear collectie voor spring/summer 2011. Tanja Jess presenteerde gisteren de nieuwe collectie in de Trussardi Boutique op de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Het is voor het eerst dat in Nederland de volledige collectie wordt aangeboden, bestaande uit zowel zonnebrillen als optische monturen. De zonnebrillencollectie bestaat uit twee lijnen: Tru Trussardi en Trussardi 1911.

De zonnebrillencollectie, bestaande uit onder andere 'Urban Dandy' en 'Urban Wild Glam', biedt een imposante reeks modellen die de Italiaanse erfenis van het bedrijf weerspiegelt met verrassende toepassingen van leer en speciaal ontworpen dessins. Een nieuwe "mix and match" van materialen - harde en zachte, matte en glanzende, warme en koude - levert nieuwe, emotionele en tastbare ervaringen op voor het zomerseizoen.

De optische monturencollectie verenigt hedendaagse expressieve vormen met moderne en casual elegantie, afgemaakt met een subtiel vleugje Italiaanse chic. Hierdoor is deze collectie fris en draagbaar voor alle trendy en klassieke types die hun eigen persoonlijke stijl willen benadrukken met een modieuze knipoog.

Over Trussardi
Trussardi is begonnen als producent van lederen accessoires, maar heeft nu al bijna honderd jaar ervaring op het gebied van exclusieve kleding en accessoires voor dames en heren. Gedurende de hele vorige eeuw en tot op de dag van vandaag heeft het Italiaanse modehuis Trussardi zich continu vernieuwd en versterkt. Het is op dit moment actief in de modewereld met de merken Trussardi 1911, Tru Trussardi en TJ Trussardi Jeans. Trussardi staat voor een nieuwe levensstijl, voor discreet raffinement, experimenteren en innoveren, voor ingetogen elegantie, oog voor detail, eenvoud, allure en hoge aspiraties - maar Trussardi staat vooral voor ultieme kwaliteit. In alles wat Trussardi doet wordt er gestreefd naar perfectie.

Over Charmant Group
Al vijftig jaar lang staat de Charmant Group wereldwijd bekend binnen de optiekwereld als pionier op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Door te streven naar perfectie en de hoogste kwaliteit is dit Japanse bedrijf uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op de internationale brillenmarkt. Door de nadruk op betrouwbaarheid en kwaliteit is het bedrijf erin geslaagd om de belofte van perfectie en toegewijde service aan de klant waar te maken en zich te richten op de verwachtingen en eisen van de eindgebruiker. Deze hang naar perfectie zie je terug in zowel de huismerken van de Charmant Group als in de licentiemerken. Dankzij de expertise op het gebied van hoogwaardige productie en de wereldwijde distributienetwerken in meer dan 100 landen is de Charmant Group een betrouwbare en gerenommeerde licentiepartner gebleken.



Ingezonden persbericht