Lezing "Loverboys: Het is over boys" van Sjoukje Drenth Bruintjes


HAREN/GRONINGEN, 20100913 -- Op 13 oktober 2010 is in het Postillion Hotel in Haren de lezing: Loverboys: Het is OVER boys! van Sjoukje Drenth Bruintjes over haar intrigerende visie en daaruit voortvloeiende succesvolle hulpverlening aan slachtoffers van loverboys. Toehoorders kunnen een intrigerende middag verwachten, waarin de ontmoeting met een illusie en de wijze waarop Sjoukje vertelt over haar boeiende visie en succesvolle aanpak inzake slachtoffers van loverboys, belangrijke ingrediënten zullen zijn. De lezing zal plaatsvinden in het Postillion Hotel in Haren/Groningen, direct aan de snelweg A28. Parkeerplaats aanwezig en treinstation dichtbij. De lezing begint om 14.00 uur. Aanmelden vooraf o.a. via 06-55168867

Sjoukje Drenth heeft een brede ervaring met het houden van haar lezingen voor zowel professionals in de zorg als voor slachtoffers en familie of vrienden van slachtoffers. Ook organisaties zoals bijvoorbeeld Jongerenhuis Harreveld, verschillende scholen, politie en Medilex nodigen Sjoukje Drenth uit voor een lezing of bijdrage aan de kennisvorming omtrent het fenomeen van loverboys.

De kosten van deelname bedragen euro 40,00 p.p., inclusief koffie/thee en koek. Voor studenten en scholieren geldt een speciaal tarief: euro 25,00 p.p.
Voor meer info kunt u via de banner loverboys op www.counselingpraktijk.nl terecht. Ook de website: www.slachtofferloverboys.nl biedt informatie. Mailen kan: counselingpraktijk@planet.nl

Aanmelden van te voren is vereist en kan:
* telefonisch via centrale praktijklijn: 06-55168867
* per mail: counselingpraktijk@planet.nl,
* via het online aanmeldformulier: fd9.formdesk.com/counselingenconsultancypraktij/loverboys.

De lezing is toegankelijk voor een breed publiek: van beroepsbelangstellenden tot slachtoffers en ouders van slachtoffers. Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen.

Het adres van de locatie voor de lezing is:
Postillion Hotel Haren/Groningen
Emmalaan 33
9752KS Haren
(bij Groningen, aan snelweg A28)